sandman00 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Jak wyłączyc wyskakujace na dole "chmurki" np przy łaczeniu z neostrada- wyskakuje chmurka z szybkoscia połączenia albo jak jest malo miejsca na dysku itp. , bardzo mnie drażni to "udogodnienie" microsoftu..... Help. Edytowane 23 Maja 2006 przez sandman00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) BYŁO, wiele razy ! [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "EnableBalloonTips"=dword:00000000 Edytowane 23 Maja 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Albo jak sie boisz rejestru to xp anti-spy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandman00 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Dziekuje bardzo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Albo jak sie boisz rejestru to xp anti-spy Chyba kazdy program do tweakowania XP ma taka opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Tak, ale ja akurat używam tego, więc mogę polecić:) A poza tym po co mam podawać inne rozwiązania, skoro to jest proste?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) a ja mogę polecić plik .reg z odpowiednią zawartością jest najszybszy, najprostszy, najmniejszy itd... no i każdy może sobie go zrobić :D Edytowane 24 Maja 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Szybsze są skrypty WSH. Nie trzeba potwierdzac dodania do rejestru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...