Nicolass Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Zapowiada się hit :D Czyżby L4D2 miał konkurenta w przybijaniu graczy do ekranu na długie godziny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 MP będzie mocno rozwinięte - CO-OP, Duele, Tryb przetrwania, klasyczny i drużynowy deathmatch, coś w stylu Domination itp. Poza tym, giera powstaje na Chrome Engine 5 więc o grafikę jestem spokojny. Coś czuję, że z racji klimatu, może wyjdzie już tego lata bo prace są zaawansowane. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Jak dla mnie trailer jest wykonany perfekcyjnie jak dla hollywoodzkiej produkcji :) Co z tego wyjdzie to się zobaczy ale chyba tak jak kolega wyżej, graficznie raczej będzie ok ale zobaczymy jak tam fabuła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 •• Szczegółowa analiza nowych obrazków z Dead Island | => Gamezilla.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 •• Przerośnięty zombiak wśród nowych obrazków z Dead Island | => Gamezilla.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 podobno hamburgery cenzuruja okladke, czy tam logo. nie wiedzialem nawet ze do L4D2 tez mieli swoja okladke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Cenzurują okładkę bo jest na niej parę pixeli z siekierą a 18 latków wysyłają do Libii, Afganistanu i Iraku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 myslalem ze chodzi o tego pana zwisajacego z drzewa :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 :) Przegląd tygodnia - aindogyt dąlgezrP - Ostatnie wydanie Przeglądu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 •• Raper pośród zombie, czyli Sam B w Dead Island | => Gamezilla.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Preorder wystartował: Dead Island - kup Dead Island PC, cena 89,90 zł - sklep gram.pl! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nigdy nie rozumiałem do końca całego tego fenomenu z pre-orderem gry, której premiera jest dopiero za kilka miesięcy. Jakby miało jej zabraknąć.. Grę zawszę kupuje ze 3 dni przed premierą. Do tego wolę zagrać w demo by sprawdzić czy w ogóle warto kupić. Trailery to jedno, a samemu przetestować grę to drugie. Mam nadzieję, że twórcy uraczą nas jakimś demkiem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Kiedyś kupowałem gry w przedsprzedaży, ale od czasu jak zaobserwowałem, że w pewnym sklepie jest w ten sam dzień i to jeszcze w lepszej cenie a czasem jakimiś dodatkami, których ja nie dostałem, to zrozumiałem, że nie warto tak kupować gier. Więc ja spokojnie czekam do sierpnia i wtedy kupię osobiście w tym "pewnym" sklepie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 •• Kolekcjonerka Dead Island z komiksem i koszulką | => Gamezilla.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 Nic specjalnego,Dla kolekcjonera może, ale ja sięgnę jednaj po zwykłą wersję. O ile gra będzie tego warta. Filmiki robią dużą nadzieję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Słabe, powinni chociaż dać zamiast koszulki, jakąś fajną maskę zombi lub figurkę jednego przeciwnika, ale szczerze powiem, że kopiłem raz kolekcjonerkę i to była ostatnia taka decyzja, graty lezą spakowane w pudełku, bo i tak nie mam miejsca na to, wole zwykłą wersję, bo najważniejsza jest gra a nie jakieś gadżety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=eI36BPAQ-jM&feature=player_embedded#at=30 Edytowane 17 Maja 2011 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Muszę powiedzieć, że potrafią zrobić klimatyczne teasery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Na jakim silniku oni toto robia ? gdzies mnie sie obilo o uszy ze ktoras polska firma kupile licencje na CryEngine2 czyzby Techland ? Jest szansa na Hit na miare Wieska drugiego Teraz Polska Edytowane 18 Maja 2011 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Na następnej edycji Chrome Engine. Nie wiem czy nie 3. Zagraniczne fora są też pozytywnie nastawione po tych zapowidziach ale i tak najwięcej nam powie gameplay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Na jakim silniku oni toto robia ? gdzies mnie sie obilo o uszy ze ktoras polska firma kupile licencje na CryEngine2 czyzby Techland ? City Interactive -> Sniper: Ghost Warrior 2. Nawet CryEngine 3. A Dead Island jest na Chrome Engine 5. Nie wiem na ile ten teaser to gameplay, ale równie przebloomowane co The Cartel. Może i bardziej pasuje do takiej lokacji, ale i tak moim zdaniem ostra przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Dead Island Video Game, To Kill Time Gameplay Walkthrough HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com ponad 11 minutowy gameplay z gry ! 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Taki L4D w slow-motion i z mniejszą ilością zombie, ale młócka fajna... do odreagowania po ciężkim dniu. Fajna ta kelnerka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Nie ma krwi na basebalu z gwoździami- do poprawki. Schematyczne ataki zombi'ów- wszystkie machają prawą ręką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Ciekawe czy po odcięciu tej prawej, zacząłby wymachiwać lewą? Trzeba sprawdzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 o kurde kurde kurde! Mam nadzieje ze będzie to mocno rozbudowany survival z ciezkim klimatem jak ze starych filmow gdzie zombie byly wolne i głupie, a nie super szybkie zarazone nie wiadomo co :x takie to hollywodzkie... ale gameplay prezentuje sie baaaaardzo dobrze jak na razie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 o kurde kurde kurde! Mam nadzieje ze będzie to mocno rozbudowany survival z ciezkim klimatem jak ze starych filmow gdzie zombie byly wolne i głupie, a nie super szybkie zarazone nie wiadomo co :x takie to hollywodzkie... ale gameplay prezentuje sie baaaaardzo dobrze jak na razie! chyba widzieliśmy inny gameplay :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 o kurde kurde kurde! Mam nadzieje ze będzie to mocno rozbudowany survival z ciezkim klimatem jak ze starych filmow gdzie zombie byly wolne i głupie, a nie super szybkie zarazone nie wiadomo co :x takie to hollywodzkie... ale gameplay prezentuje sie baaaaardzo dobrze jak na razie! ostatnio taki paskudny klimat widzialem w Land of the Dead: Road to Fiddler's Green :) tutaj tego nie bedzie. cos jak FC2 z trupami :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...