Skocz do zawartości
Gość lechu1777

Karta Muzyczna Do Ok.150zł

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lechu1777

Witam. Chce kupić jakąś karte zamiast wysłużonego Creative Sb Live! 5.1. Zastanawiam się nad Audigy 4 :

http://www.allegro.pl/item105159681_promoc...y_4_eax_ss.html

Dobre to?Nie wiem jaka jest różnica na końcówkach tych kart np. HD,GTS. Wzmacniacz mam podłączony przez głośniki przednie, ale da sie jakoś inaczej na tej audigy?Cyfrowo czy jak?Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Aha... A co do wejść to jak podłącze wzmacniacz? Pod przednie głośniki czy jak? A co te końcowki na końcu znaczą? To sa różne serie?lepsza, gorsza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Jakby wydalo na PCIE to by mieli 75% mniej sprzedaży... sami by sie pojechali :) "A co do wejść to jak podłącze wzmacniacz? Pod przednie głośniki czy jak?" ?Bo właśnie nie wiem jak to na audigy 4 też będe musiał pod "przednie głośniki" ?Wzmacniacz mam Telefunken HA900 i jest bardzo wporządku, 2*100-150W, ~800W pobór mocy, wsio wejść itd. Loundless itp.

Edytowane przez lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

No tyaa ale tak będzie grać najlepiej?Bo Audigy 4 to już troche tych wejść/wyjść ma, ale póki co mam SB Live 5.1 Digital. A ten wzmak to dobry do tych Altusów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi