lukas666 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 co to za dziwna seria AXDA1700DUT3C, jakis nowy stepping czy co ??? jakis kolo sprzedaj na allegro i twierdzi ze sie dobrze kreca te proce, prosze o wasza opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 na moje oko to jest steeping B0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 na moje oko to jest steeping B0Bo to jest na 100% B0. I one się extra kręcą JIUHB jest da best 4 OC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 kolo z allegro zyczy sobie 260 zeta za takie cudo, duzo czy malo wedlug was bo w lodzi to raczej nie znajde nic za ta cene chyba, wiem ze procek jest 51 tygodznia produkcji ale nie wiem jaka dokladnie seria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 AXDA1700DUT3C Właśnie te U świadczy o tym że jest to stepping B0, czyli nowszy.Poszukan na forum o tym steppingu to zobaczysz jak zajebiście się kręcą te procki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 O tej "dziwnej serii" jak mówisz, krążą już legendy. To steeping B0 chłopie. I nie mów że nie słyszałeś jak to to się kręci. A kupić warto bezwłocznie, choć z Allegro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 o B0 to ja slyszalem i sie wlasnie do niej przymierzam bo Bartezjusz ma taka plytke jak ja i u niego i dze na 2,1 ghz na standrdowym napieciu wiec u mnie tez tak pojdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 wystarczy zajrzeć na stronę główną tweak.pl, tam jest wszystko wyjaśnione, poza tym na temat B0 już wystarczająco było, wystarczy użyć opcji szukaj ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...