florek41 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Witam Potrzebuję dobry coolerek na procesor ( Intel Celeron 3.0 Ghz LGA 775) i niewiem co kupć myślałem o TYM, TYM, lub TYM, zależy mi zarówno na wydajności i CISZY, Cena do około 140 zł. Czekam również na Wasze propozycje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Mysle ze najlepszym wyborem bedzie ninja. Ze wzgledyu na duza wydajnosc, a przy skreconym wentylu na niskie obroty bedzie rowniez cicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 ninja dobry wybor a jak bedzie za duza to katana tez bedzie dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 ninja albo katana (al lub cu), zalman przy nich wymięka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 http://allegro.pl/item104992028_coolery_av..._coolerek_.html http://allegro.pl/item105914166_coolery_av...wszystkim_.html za 9 zeta ;D a napewno jakieś cienie nie są :) 2 takie kupiłen a żeby se HP <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) OK. Dzięki kupuję NINJĘ :) A mam jeszcze jedno pytanie, bo kumpel też się zainteresował, ale ma mniej kasy (do 100zł) i niewiem co mu doradzić Myślicie że co będzie lepsze to czy to, czy może całkiem coś innego też na LGA 775?? Z góry dzięki :D Edytowane 25 Maja 2006 przez florek41 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 TO będzie lepsze od tej katany a katana od tego pentagrama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Znalazłem jeszcze coś takiego, dla siebie, co o tym myslicie ?? NINJA lepsza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 nie działa mi link :( (w robocie mam problemy z tym serwisem), ale jak to jest Tuniq Tower 120 to lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) eee to za drogie jak na mój gust :) ( Aerocool GT-1000 Gold Plated ) i wątpie czy wydajniejsze :) yu płacisz chyba tylko za wyglad :) a dla qumpla wystarczy ten fryzjerek co podałem wcześniej :) Edytowane 26 Maja 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Wielkie dzięki za pomoc Chemik16, zakupy już zrobione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...