OkruT Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Mam do wyboru dwa coolery - Big Typhoon i Scythe Mine. Który z tych dwóch modeli polecacie do podkręconego Venice 3000+ (8,5x 325)? Edytowane 24 Maja 2006 przez OkruT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 oczywiscie ninja jest wydajniejsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Wkoncu Ninja czy Mine ? Moze Sunbeam Tower ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Wkoncu Ninja czy Mine ? Moze Sunbeam Tower ?Ja tam wzial bym Sunbeam'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Ja bym podzielił co do wydajności tak: 1. Scythe Ninja 2. Big Typhon (lecz zmienić wentylator na wydajniejszy) 3. Scythe Mine Ceny są podobne lecz najbardziej sprawdzi się moim zdaniem Ninja w takim zestawieniu. Później to już zaczyna sie wydajność wody lecz to nie o to pytałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) a ja tak: 1. Tuniq Tower 120 2. Scythe Ninja 3. Scythe Mine 4. Big Typhon Edytowane 24 Maja 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...