mdepesz Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Petla for (int i=0 ; i<10; i++) cout << i << endl; wypisze 0, 1, 2, 3,....9 Petla for (int i=0 ; i<10; i+=2) cout << i << endl; wypisze 0, 2 , 4, 6, 8 A jak wypisac 0, 2, 6, 8 w tej petli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.icy Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 ale o co ci chodzi o jakis ciag konkretny, czy po prostu 4 chcesz pominac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdepesz Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 ale o co ci chodzi o jakis ciag konkretny, czy po prostu 4 chcesz pominac? Cchce pominac 4 czyli zostanie 0,2,6,8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guardian_McLeavy Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Postaw warunek? if(i!=4) cout >>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdepesz Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Postaw warunek? if(i!=4) cout >>> Ma byc bez dodatkowych warunkow !! Dwie linijki kodu. Dodam, ze ja wiem jakie jest rozwiazanie, tylko zadalem to jako taka mini zagadke programistyczna ;) Edytowane 24 Maja 2006 przez mdepesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guardian_McLeavy Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 To pisz na początku, że nie ma być warunku, tak czułem, że jakaś ciekawostka :-) Narazie nie mam czasu nawet pomyślec, ale fajne :-) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 for(int i=0;i<10;i+=i%3+2) cout<<i<<endl;proszę.. co wygrałem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...