JROX Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 400mhz różnicy to jest ttttaaaaaaaaaakkii skok w wydajności :E A innymi słowy: nawet tego nie odczujesz. A zawsze możesz podkręcić. 1200zł w błoto. A napisz ile masz/będziesz miał kasy na tego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Tak o tamtym procesorze mówiłem. Proponuję napisz teraz ile DOKŁADNIE kasy chcesz przeznaczyć to ci coś ludzi doradzą bo tak w sumie to nikt juz nie wie o co chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 ja bym czekał na conroe. Do 26 lipca nie zostało tak długo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja też bym poczekał na wejscie Conroea do sprzedazy no i na jakies testy wersji finalnych. Jak by co to zawsze bedziesz mógł wtedy kupic sobie tego AM2 po nizszej cenie. A jezeli nie wchodzi w gre oczekiwanie do tego powiedzmy sierpnia no to rowniez radze brac X2 4400 bo roznica w wydajnosci jest niezauwazalna, a o 400MHz w razie czego bedziesz mogł podkrecic proca i bedziesz miał X2 5000 za 1,2k zł mniej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIGITAL_2005 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Po jakim czasie stanieje ten procesor 5000? Co wam wcześniej pokazałem ? Mam równe 4 koła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 masz 4tys na kompa i chcesz kupić taki procesor? Bez urazy ale głupi jesteś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Do kompa za 4K wstawiłbym procesor za góra 1,3K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Do kompa za 4K wstawiłbym procesor za góra 1,3K. CO? Za góra 800zl chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Zależy czy jeszcze monitor jest w tej cenie zawarty. Edytowane 31 Maja 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIGITAL_2005 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Monitor mam 18 Benq LCD ze spalonego kąputera. Wiem ale jak poczekam miesiąć lub półtora to będę mił na kąpa 6 tys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Za 6k można kupić to http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2159365 :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIGITAL_2005 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jaką obudowe zaproponowali byście Mi. Chce Mieś dysk przykręcony na stałe kieszen wyjmowaną i nagrywarke DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Kieszen sobie dokupisz co znaczy dysk przykrecony na stale? przyspawany ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIGITAL_2005 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 W środku obudowy przykręcony na śróby po bokach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 W środku obudowy przykręcony na śróby po bokach. %) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...