Gracz CS'a Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Witam. Mam problemik z monitorem, a natomiast taki, ze właczylem sobie kompa, jak to zawsze po szkole. Właczyłem sobie gg i rozmawialem z kumplem, no i nagle mi zgasł monitor. Wyłaczylem kompa po 5 minutach nie reagowania, no i jak go właczylem spowrotem to patrze, a tu czerwony ekran. Niewiem czemu, ale zamiast bialego mam czerwony. Sprawdzalem juz z drugim monitorem, zeby miec pewnosc ze to nie jest nic z kompem tylko monitorem. No i z tamtym monitorem dziala normalnie bez problemow. Jest to komputer taty, wiec wiecie jak to bedzie... :sad: Moge to jakos samemu naprawic? Zrobilo mi sie to wczoraj a nie chce go dawac do naprawy, bo tata by os podejrzewal <_< Prosze pomozcie sprawdzałem juz tam podopinać kable ale bez skutku :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 CS bedzie bardziej krwisty :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Jak mi świecił monitor na czerwono to wymieniłem kabel i wszystko wróciło do normy. Tylko że to był taki stary monitor, gdzie kabel był obustronnie przykręcany. Teraz w większości kabel jest chyba wczepiony na stałe w monitor. Edytowane 24 Maja 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracz CS'a Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Hehe moze i bardziej krwisty ale to przeszkadza :/ A co do tego to o ktory kabel ci chodzi? Ten wyczepiany ( do kompa sie go podlacza ) czy ten drugi ktory ja mam podlaczony do kompa ktory idzie do karty graficznej? Bo ten do karty graficznej mi sie zdaje ze jest zrabany :/ Jak to naprawic :( ? POMOZCIE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Hehe moze i bardziej krwisty ale to przeszkadza :/ A co do tego to o ktory kabel ci chodzi? Ten wyczepiany ( do kompa sie go podlacza ) czy ten drugi ktory ja mam podlaczony do kompa ktory idzie do karty graficznej? Bo ten do karty graficznej mi sie zdaje ze jest zrabany :/ Jak to naprawic :( ? POMOZCIE !! Cały kabel trzeba wymienić na nowy ( z karty graf do monitora ). Jeśli jest na stałe złączony z monitorem to do serwisu z tym :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...