Arczi Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Siemka @ll. Posiadam głośniki 2.1 EasyTouch. Problem polega na tym, że dziś rano wszystko grało ok. Wrociłem ze szkoły włączam głośniki(włączają się tak jak zawsze, dioda świeciła) włączam winampa a tu kupa... Wogole nic nie gra :cry: :cry: Z tyłu kompa odpiąłem wtyczke od głośników i włożyłem słuchawki - też nie grały. Instalowałem ponownie sterowniki od płyty dźwiekowej - Realtek AC'97 - zintegrowana z moim ASRockiem 939. Dalej nic :mur: Wiece może czemu nie mam dźwięku i jak temu zaradzić? Z góry dzięki i pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Miałem tak z Creativami T3030, grały, wruciłem ze szkoły nagle nie grają, naszczęscie wymienili na nowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ale to nie jest wina glosnikow pewnie, bo dioda swieci jak sie wlancza, a jak z tylu kompa wyjalem wtyczke od glosnikow i w to samo miejsce wpialem sluchawki i tez nie dzialaly. Mi to wygląda na wine karty dzwiekowej albo jakies tam gniazdo od glosu nie dziala :) Co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 koncowka mocy mogla pasc... Na serwis daj glosniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ale gdyby padła ta końcówka jak mówisz, to sluchawki podlaczone do tego gniazda gdzie byly glosniki by dzialaly nie? A one wlasnie nie dzialaly. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 podłącz głośniki do czegoś innego mp3 player do wieży do czegokolwiek jak będą grać to będzie wina karty dźwiękowej a możę w systemie w ustawieniach masz coś wyciszone posprawdzaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Podłączyłem głośniki do radia i działały, wiec chyba wina dźwiękowej albo czegoś... Zaraz jeszcze windowsa przeinstaluje, może to pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...