wilczek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no wlasnie mam takie zadanie i nie wiem zbytnio co napisac ?? tekstu ma byc malo bo ma sie zmiescic na jednej kartce A4 duza czcionka + rysunek no i znacie jakas fotke przedstawiajaca cos co kojazy sie z fala tv (oprocz telewizora) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zapytaj bortasa on studiuje elektronike i telekomunukacje, napweno ma jakies materialy o tym. Wyslij mu PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Wydaje mi się, że chodzi tu o modulacje częstotliwości - poszukaj takiego hasła w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Fale FM (modulacja czestotliwosciowa) zachowuja sie podonie do swiatla. Maja mala przenikalnosc. Nie wyginaja sie nad przeszkodami tak jak AM. Mozna by jeszcze pisac i pisac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Witam! Zapraszam do serwisu radiokomunikacyjnego http://eter.ariadna.pl moze znajdziesz tam cos dla siebie! pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...