Skocz do zawartości
_caveMAN

Tweaks.pl - Przyspieszanie I Optymalizacja Windows

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam szanownych Forumowiczów do podzielenia się opinią na temat serwisu Tweaks.pl :)

PS. Nazwa kojarzy mi się z pewnym serwisem komputerowym, tylko nie moge sobie przypomnieć z jakim :wink:

Edytowane przez _caveMAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za duże logo, za duże przyciski w menu (i to u mnie w rozdziałce 1280 gdzie zazwyczaj wszystko jest mikroskopijne.. ) i ta cholerna reklama która wyskakuje 5x pod rząd na środku strony :) Nawet nie zdążyłem jej przeczytać bo mnie zirytowało tak że szukałem jak najszybciej przycisku X

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PelzaK napisał(a):

Za duże logo, za duże przyciski w menu (i to u mnie w rozdziałce 1280 gdzie zazwyczaj wszystko jest mikroskopijne.. ) i ta cholerna reklama która wyskakuje 5x pod rząd na środku strony :) Nawet nie zdążyłem jej przeczytać bo mnie zirytowało tak że szukałem jak najszybciej przycisku X

Co do wyglądu w wyższej rozdziałce, to może powstanie wersja strony sprecjalnie dla niej :)

Hmm ... mi tam żadna reklama nie wyskakuje :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W każdym artykule spotkałem się z wielką tabelką "To zrobi za Ciebie XPAkcelerator ~ POBIERZ!". Strasznie irytujące, nie można było dać to do downloadu albo po prostu na stronę główną?

Edytowane przez andrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_caveMAN napisał(a):

Co do wyglądu w wyższej rozdziałce, to może powstanie wersja strony sprecjalnie dla niej :)

Hmm ... mi tam żadna reklama nie wyskakuje :rolleyes:

nie chodzi mi o duże rozdziałki.. bo w dużych jest spoko.. bo jest dosyć małe wszystko.. ale strach sie bać jak otworzę tą stroną w 800x600 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tylko dodam, że portal zaczął od php-fusion, później została zakupiona domena tweak.com.pl (jakoś tak), no a teraz i nowy CMS i domena tweaks.pl.

od początku była to strona o przyspieszaniu systemów, więc nie gadać, że jest zerżnięta. nazwa przecież pasuje idealnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tweaks - są to przedmioty umożliwiające przyspieszanie/zmienianie - rzeczownik

Tweak - czynnosc przyspieszania/zmiany - czasownik

Serwisy były o czymś innym - Optymalizacja Windows vs. Twój Centrum Overclockingu..

Wiec odpuscie sobie zarzuty..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mechl!k napisał(a):

Tweaks - są to przedmioty umożliwiające przyspieszanie/zmienianie - rzeczownik

Tweak - czynnosc przyspieszania/zmiany - czasownik

Serwisy były o czymś innym - Optymalizacja Windows vs. Twój Centrum Overclockingu..

Wiec odpuscie sobie zarzuty..

Buraczany misio jak zawsze wszystko wytłumaczy 8) :)

PS. Dzisiaj nastapiła fuzja tweaks.pl oraz xptruepower.cba.pl. Teraz oba serwisy będą istnieć pod wspólną domeną tweaks.pl.

PS2. To już ponad moje siły, do powyższych serwisów dołączył TrikiXP.aplus.pl - teraz mamy trio ;)

Edytowane przez _caveMAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi