_caveMAN Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Zapraszam szanownych Forumowiczów do podzielenia się opinią na temat serwisu Tweaks.pl :) PS. Nazwa kojarzy mi się z pewnym serwisem komputerowym, tylko nie moge sobie przypomnieć z jakim :wink: Edytowane 24 Maja 2006 przez _caveMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Wygląd podobny, układ podobny, nazwa podobna... coś mi to przypomina. Moim zdaniem marne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Za duże logo, za duże przyciski w menu (i to u mnie w rozdziałce 1280 gdzie zazwyczaj wszystko jest mikroskopijne.. ) i ta cholerna reklama która wyskakuje 5x pod rząd na środku strony :) Nawet nie zdążyłem jej przeczytać bo mnie zirytowało tak że szukałem jak najszybciej przycisku X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Moim zdaniem spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Nie podoba mi się <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Jestem redaktorem w tym serwisie więc spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Za duże logo, za duże przyciski w menu (i to u mnie w rozdziałce 1280 gdzie zazwyczaj wszystko jest mikroskopijne.. ) i ta cholerna reklama która wyskakuje 5x pod rząd na środku strony :) Nawet nie zdążyłem jej przeczytać bo mnie zirytowało tak że szukałem jak najszybciej przycisku X Co do wyglądu w wyższej rozdziałce, to może powstanie wersja strony sprecjalnie dla niej :) Hmm ... mi tam żadna reklama nie wyskakuje :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) W każdym artykule spotkałem się z wielką tabelką "To zrobi za Ciebie XPAkcelerator ~ POBIERZ!". Strasznie irytujące, nie można było dać to do downloadu albo po prostu na stronę główną? Edytowane 25 Maja 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Pomijając juz to ze cos co ma 3-4 zdania cięzko nazwac artykułem, jest tam pelno błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Co do wyglądu w wyższej rozdziałce, to może powstanie wersja strony sprecjalnie dla niej :) Hmm ... mi tam żadna reklama nie wyskakuje :rolleyes: nie chodzi mi o duże rozdziałki.. bo w dużych jest spoko.. bo jest dosyć małe wszystko.. ale strach sie bać jak otworzę tą stroną w 800x600 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 zawsze od czegoś trzeba zacząć, moze komuś sięprzyda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ... ale strach sie bać jak otworzę tą stroną w 800x600 :lol:Zaryzykowalem :] Powiem tak... nie trzeba juz kozystac z programu "lupa" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 kurcze trza bylo sie wyslilc i nie zrzynac polowy z tweaka szczegolnie nazwa mnie razi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 kurcze trza bylo sie wyslilc i nie zrzynac polowy z tweaka szczegolnie nazwa mnie razi Ke? Straszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 kurcze trza bylo sie wyslilc i nie zrzynac polowy z tweaka szczegolnie nazwa mnie razi Ja tego nie zrobiłem. A serwis istnieje już 2 lata i jakoś nikt się nie czepiał do tej pory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 ja tylko dodam, że portal zaczął od php-fusion, później została zakupiona domena tweak.com.pl (jakoś tak), no a teraz i nowy CMS i domena tweaks.pl. od początku była to strona o przyspieszaniu systemów, więc nie gadać, że jest zerżnięta. nazwa przecież pasuje idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Nazwa może i pasuje, ale już jest okupowana przez inny serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Przez jaki? Jest jakiś inny Tweaks? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Tweaks - są to przedmioty umożliwiające przyspieszanie/zmienianie - rzeczownik Tweak - czynnosc przyspieszania/zmiany - czasownik Serwisy były o czymś innym - Optymalizacja Windows vs. Twój Centrum Overclockingu.. Wiec odpuscie sobie zarzuty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Tweaks - są to przedmioty umożliwiające przyspieszanie/zmienianie - rzeczownik Tweak - czynnosc przyspieszania/zmiany - czasownik Serwisy były o czymś innym - Optymalizacja Windows vs. Twój Centrum Overclockingu.. Wiec odpuscie sobie zarzuty.. Buraczany misio jak zawsze wszystko wytłumaczy 8) :) PS. Dzisiaj nastapiła fuzja tweaks.pl oraz xptruepower.cba.pl. Teraz oba serwisy będą istnieć pod wspólną domeną tweaks.pl. PS2. To już ponad moje siły, do powyższych serwisów dołączył TrikiXP.aplus.pl - teraz mamy trio ;) Edytowane 3 Czerwca 2006 przez _caveMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A serwis istnieje już 2 lata i jakoś nikt się nie czepiał do tej pory.bo do tej pory nie został poddany wnikliwej analizie przez nasze skromne jury :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saletra Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 bo do tej pory nie został poddany wnikliwej analizie przez nasze skromne jury :lol: :twisted: Design Tweaks.pl powstał dużo wcześniej niż aktualny desing Tweak.pl jeśli o to chodzi (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nowy layout rezyduje na Twekas.pl - imo jest dużo ładniejszy od poprzednika ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 mam takie pytanie ile was kosztował ten CMS ? bo widze ze to jest juz autorski :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 mam takie pytanie ile was kosztował ten CMS ? bo widze ze to jest juz autorski :> Z tym pytaniem to do Saletry - ja wole nie wiedzieć ile $$$ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Design Tweaks.pl powstał dużo wcześniej niż aktualny desing Tweak.pl jeśli o to chodzi (?)nie, nie chodzi o to... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Szczerze mówiąc poprzednia szata graficzna była o wiele ładniejsza od obecnej. IMHO wystarczyło przerobić ten poprzedni szablon i było by git... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Zapraszamy do udziału w konkursie na Tweaks.pl, który właśnie dzisiaj wystartował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Który protokół jest odpowiedzialny za wysyłanie plików na serwer: A którą odpowiedz wybraliście jako własciwą? Bo własciwie wszystkie są poprawne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Usunołem post z odpowiedziami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...