lukasrz Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Usunołem post z odpowiedziami. no bez przesady kolego... troche poczucia humoru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Usunołem post z odpowiedziami. Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Usunołem post z odpowiedziami. Gdybys sie zorientował i przyjzal moim opowiedziom to zoabczylbys ze byly one smiechu warte, nawet opcji e) nie ma w konkursie ;d ehh.. :lol: Edytowane 13 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Usunołem post z odpowiedziami. Zielona szkola. : P click Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jeszcze jakieś krytyczne opinie na temat serwisu? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...