lukas666 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no i kupilem sobie epox 8k5a2+, mysle sobie ze to w koncu epox to ladnie sie procek podkreci a tu lipa na AIUGA nie moge przekroczyc 1700 mhz a wczesniej na g7vrx mialem na luzach 1750, jedyne co cieszy to to ze procek ladnie chodzi na ustawieniach 8 x 195 mhz ale 1560 mhz z proca 1700 + 0,13 AIUGA to nie jest to co misie lubia najbardziej, dlatego zwracam sie z prosba do uzytkownikow tej plytki co by cos doradzili, podali swe wyniki podkrecalnosci itd., zastanawiam sie jeszcze czy nie wymienic procka na jakis na rdzeniu B0 tylko wlasnie nie wiem czy taka marna podkrecalnosc to wina plytki czy procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 To wina tej badziewnej plyty !!!! sprzedaj ją !!!! żartuje ... nie wiem ci jesr grane , podnies napiecie, obniz timingi, podnies vddr, nie wiem biosa sflasciach!, a puki co powiedz ...nie sprzedalbys tej plytki ?? kupiles nową gdzie, za ile ??? uzywke za ile ??? na niej jest 6 channel autio i raid ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 mam tę płyte i faktem jest ze aiuga na tej płycie to dno jest jakis problem z tym procem na tym epoxie mnie aiuga nie wstawała nawet 9x166-koszmar wiec wymieniłem proca na BO - no i wszystko tiptop poza tym mobo jak najbardziej godne polecenia http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=197...&highlight=epox pozostaje tylko poczekac na nowy bios jesli chodzi o aiuge ale jak masz mozliwosc wymiany na BO to sie nawet nie zastanawiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...