ukulele2 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Podczas gdy gram np w MOH czy w Q3 jest taka chwila gdzi fps spada z 50 na 5 a nawet 0 przecinek cos tam i tak sie utrzumuje z 4 sek. Potrafi mi sie to zdarzyc nawet 6-7 razy na 20 min lub mniej. Czyzby cos nie tak z moim kompem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Tylko podczas grania na necie ? Może masz jakiś program włączony np NAV który skanuje dysk, albo robi update. Miałem tak dziś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Laga masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 To jest zwyczajny lag. A miernik FPSow tak wlasnie na to reaguje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Po prostu piekne Lagi masz ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 dokladnie :D przepiekne lagi :) spoko jest to przez lacze z netem :D lagi tez na lanie sa :) nic nie poradzisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ale to rowniez sie dzieje gdy ping wynosi 50 fp, bo podczas gdy ten spadek jest to zerkam na ping i jak mowie nawet przy 50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 moj konfig to 1.2 athlonek, dzifors GTS 32mb , 256 ram DDR 266mhz, 40gh maxtor, 40.72 - setery na jakich jade - detonatorki, winx XP, plytka g FIC AD11.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 A dzieje sie tak samo jak grasz w single player ?? Moze masz cos zwalone w ustawieniach od internetu , ja nie mialem nigdy tego problemu wiec do konca nie pomoge . Moge tylko dodac ze znam dwie osoby ktore maja to samo co ty, jak graja w necie , wiec to raczej wina lacza. Jak mozesz podaj co masz za net( providera ) . Mozesz masz sieciowke zwalana , jest jeszcze pare mozliwosci , wiec napisz cos wiecej ( ile masz urzadzen podlaczonych do slotow PCI , czy sieciowka nie ma konfliktow przerwan i tym podobne ;) ) to sie cos wykombinuje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalaka Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 po niedawnym spaleniu sie zasilki i dwoch dyskow mam taki sam problem dzieje sie tak w momencie gdy zamkne obudowe, jak stoi otwarta to wszystko pieknie. procek grafika i pamiec jest dobra jak dla mnie nie wytrzymala plyta po ostatniej awarii i cos sie jej dzieje. na 100% nie jest to wina laga ani zlych ustawien czy jakichs pracujacych w tle programow. na singlu dzieje sie tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Kiedys podkrecalem moja karte grafiki uzywajac riva tuner i tam jest zaznaczone kolorem w jakich granicach mozesz sie bawic a ja z ciekawosci ustawilem suwak poza ta granice i i gdy wcisnalem testuj kompa mi zgasl i ni moglem go ospalic tego dnia...moze gdzies tu nastapilo jakies uszkodzenie...i wogole u mnie jakis ten komp z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y dokupilem extra 256 ram ddr ofkors win wykrul pcmark wykryl ktory bada cpu, pamiec, i hdd oddzielnie. Zrobilem test ale osiagi identylko tak jak by z 256 ram a wykrywa ze jest 512 ramu. Potem obadalem jak na sisofciepanda to mi wogole nie chcialo zrobic testu gdy mialem 2 kosci naraz, wiec sprobowalem oddzienie ok wszysyko gra tylko gdy testowalem nowa kosc to mial identylko osiagi ale to identyko wiec odnioslem i mam nadal 256 ram a probowalem z 2 roznymi koscmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 w singlu tez mi tak raptownie spada FPS ale przez caly czas mam neta uruchomionego moze dlatego, bedzie trzeba sprobowac bez ae z tego co ja pamietam to przedtem bylo wszystko okej. Moze wina lezy w sterach bo nastarszych wszystko elegandzko chodzilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalaka Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 :? z ta pamiecia mialem kiedys podobnie na abicie wsadzalem 256 a wykrywalo 128 czipset plyty mial z tym jakis problem, a co do tych spadkow fps obstawiam przegrzewanie sie procesora na karcie sprobuj go schlodzic i wtedy przytestuj jakas gre i podziel sie wrazeniami :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...