Skocz do zawartości
ukulele2

chwilowy spadek FPS przy graniu po necie

Rekomendowane odpowiedzi

A dzieje sie tak samo jak grasz w single player ?? Moze masz cos zwalone w ustawieniach od internetu , ja nie mialem nigdy tego problemu wiec do konca nie pomoge . Moge tylko dodac ze znam dwie osoby ktore maja to samo co ty, jak graja w necie , wiec to raczej wina lacza. Jak mozesz podaj co masz za net( providera ) . Mozesz masz sieciowke zwalana , jest jeszcze pare mozliwosci , wiec napisz cos wiecej ( ile masz urzadzen podlaczonych do slotow PCI , czy sieciowka nie ma konfliktow przerwan i tym podobne ;) ) to sie cos wykombinuje .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po niedawnym spaleniu sie zasilki i dwoch dyskow mam taki sam problem

dzieje sie tak w momencie gdy zamkne obudowe, jak stoi otwarta to wszystko pieknie. procek grafika i pamiec jest dobra jak dla mnie nie wytrzymala plyta po ostatniej awarii i cos sie jej dzieje. na 100% nie jest to wina laga ani zlych ustawien czy jakichs pracujacych w tle programow. na singlu dzieje sie tak samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys podkrecalem moja karte grafiki uzywajac riva tuner i tam jest zaznaczone kolorem w jakich granicach mozesz sie bawic a ja z ciekawosci ustawilem suwak poza ta granice i i gdy wcisnalem testuj kompa mi zgasl i ni moglem go ospalic tego dnia...moze gdzies tu nastapilo jakies uszkodzenie...i wogole u mnie jakis ten komp z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y dokupilem extra 256 ram ddr ofkors win wykrul pcmark wykryl ktory bada cpu, pamiec, i hdd oddzielnie. Zrobilem test ale osiagi identylko tak jak by z 256 ram a wykrywa ze jest 512 ramu. Potem obadalem jak na sisofciepanda to mi wogole nie chcialo zrobic testu gdy mialem 2 kosci naraz, wiec sprobowalem oddzienie ok wszysyko gra tylko gdy testowalem nowa kosc to mial identylko osiagi ale to identyko wiec odnioslem i mam nadal 256 ram a probowalem z 2 roznymi koscmi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w singlu tez mi tak raptownie spada FPS ale przez caly czas mam neta uruchomionego moze dlatego, bedzie trzeba sprobowac bez ae z tego co ja pamietam to przedtem bylo wszystko okej. Moze wina lezy w sterach bo nastarszych wszystko elegandzko chodzilo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:?

z ta pamiecia mialem kiedys podobnie na abicie wsadzalem 256 a wykrywalo 128 czipset plyty mial z tym jakis problem,

a co do tych spadkow fps obstawiam przegrzewanie sie procesora na karcie sprobuj go schlodzic i wtedy przytestuj jakas gre i podziel sie wrazeniami :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...