YogiCK Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Czy Service Pack 4 dla Windows 2000 zawiera tez wszystkie poprawki z poprzednich Service Packow?? Bo mam zamiar sobie pointegrowac poprawki do mojej plytki z Windowsem i zastanawiam sie czy musze sciagasz wszystkie service packi czy wystarczy tylko 4. Edytowane 25 Maja 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 starczy, że zintegujesz SP4. Jednak wypadałoby też zintegrować poprawki, które po nim wyszły. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Bede jeszcze instalowal AutoPatcher 2000 ktory zwiera wszystkie poprawki po SP4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Wystarczy SP4. U mnie pięknie działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 sp4 ma zintegrowane wczesniejsze wersje. do tego autopatcher i masz najnowsze update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...