Jooseeph Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 kiedy daje na test wiesza mi sie najczesciej w momencie kiedy sprawdzana jest karta muzyczna albo procek..:/ i nie wiem co moze byc przyczyna.. moze obciazenie jakies.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 winda? stery ? reinstal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) tez tak myslalem, nawet myslalem ze wina zasilacza to z tracera 4life mialem a od dzis mam fortrona i reinstalke tez robilem, zreszta wczesniej tak nie mialem a dzialalo dobrze (sterowniki) Edytowane 25 Maja 2006 przez Jooseeph Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 tez tak myslalem, nawet myslalem ze wina zasilacza to z tracera 4life mialem a od dzis mam fortrona i reinstalke tez robilem, zreszta wczesniej tak nie mialem a dzialalo dobrze (sterowniki)Albo ci pamieci nie wyrabiaja albo cosik masz zamocno przekreconego. Tez tak mialem jak przegiolem z o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 prime jak sie zachowuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) pamieci mam w sygnaturce link do screena wynikow zmniejszylem nawet do 100mhz czyuli wychodzi po oc procka 150 czyli 300mhz pamieci a sa to pamieci 333 i dalej to samo hm, wylaczylem pc bo wyszedlem z domu ponownie sobie wlaczylem 3dmark i na ustawieniach z obnizonymi parametrami ram nie wiesza sie , ale nie prime na tych wiekszych ustawieniach zdaje egzamin.. to nie wiem jeszcze potestuje moze zadzialalo przypadkowo z tym 3dmarkiem Edytowane 25 Maja 2006 przez Jooseeph Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 pamieci mam w sygnaturce link do screena wynikow zmniejszylem nawet do 100mhz czyuli wychodzi po oc procka 150 czyli 300mhz pamieci a sa to pamieci 333 i dalej to samoTo zmniejsz moze taktownia i zobacz.Albo ci sie cosik przegrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 ale nie prime na tych wiekszych ustawieniach zdaje egzamin.. to nie wiem jeszcze potestuje moze zadzialalo przypadkowo z tym 3dmarkiemzdaje to znaczy ile chodzi min 12h ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 hm temp grafiki to max 53C, cpu to max 42C hdd jakies 35C Linoge a pomylilo mi sie prime z super pi.. he, testu tym programem nie robilem, moze z 10m.. ale aktualnie po zmniejszeniu mhz pamieci dzialal test, jutro wlacze jeszcze raz i zobacze, ale pamietam jak przestawialem wtedy to testowalem czy dziala na tych ustawieniach i nie bylo problemu z 3dmarkiem.. ale coz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) spi nie nie wiele mowi o stablinosci ;) prime dobrze jest tak na kilkanascie godzin zapodac :) w wiekszosci wypadkow daje to pewne pojecie o stablinosci kompa Edytowane 26 Maja 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...