Skocz do zawartości
Jooseeph

3dmark 03, Gdy Testuje Wiesza Mi Sie Pc A Tak Nie Mialem

Rekomendowane odpowiedzi

tez tak myslalem, nawet myslalem ze wina zasilacza to z tracera 4life mialem a od dzis mam fortrona i reinstalke tez robilem, zreszta wczesniej tak nie mialem a dzialalo dobrze (sterowniki)

Edytowane przez Jooseeph

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość h2opolomatti

tez tak myslalem, nawet myslalem ze wina zasilacza to z tracera 4life mialem a od dzis mam fortrona i reinstalke tez robilem, zreszta wczesniej tak nie mialem a dzialalo dobrze (sterowniki)

Albo ci pamieci nie wyrabiaja albo cosik masz zamocno przekreconego. Tez tak mialem jak przegiolem z o/c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamieci mam w sygnaturce link do screena wynikow zmniejszylem nawet do 100mhz czyuli wychodzi po oc procka 150 czyli 300mhz pamieci a sa to pamieci 333 i dalej to samo

hm, wylaczylem pc bo wyszedlem z domu ponownie sobie wlaczylem 3dmark i na ustawieniach z obnizonymi parametrami ram nie wiesza sie , ale nie prime na tych wiekszych ustawieniach zdaje egzamin.. to nie wiem jeszcze potestuje moze zadzialalo przypadkowo z tym 3dmarkiem

Edytowane przez Jooseeph

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość h2opolomatti

pamieci mam w sygnaturce link do screena wynikow zmniejszylem nawet do 100mhz czyuli wychodzi po oc procka 150 czyli 300mhz pamieci a sa to pamieci 333 i dalej to samo

To zmniejsz moze taktownia i zobacz.Albo ci sie cosik przegrzewa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm temp grafiki to max 53C, cpu to max 42C hdd jakies 35C

Linoge

a pomylilo mi sie prime z super pi.. he, testu tym programem nie robilem, moze z 10m.. ale aktualnie po zmniejszeniu mhz pamieci dzialal test, jutro wlacze jeszcze raz i zobacze, ale pamietam jak przestawialem wtedy to testowalem czy dziala na tych ustawieniach i nie bylo problemu z 3dmarkiem.. ale coz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spi nie nie wiele mowi o stablinosci ;) prime dobrze jest tak na kilkanascie godzin zapodac :) w wiekszosci wypadkow daje to pewne pojecie o stablinosci kompa

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi