elmonk Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Mam taki problem, załęgło mi sie chyba cos w systemie bo zaraz po podlaczeniu do netu (neo :/) zaczyna sie cos wysylac bez przerwy i mam zapchane lacze, jest tak zapchane ze nie moge praktycznie w necie sie poruszac, a o sciąganiu czegokolwiek nie ma mowy (1-3KB/s) Sprawdzalem juz Mks_vir online i jakies tam buble znalazl i rzekomo skasowal ale nic nie pomoglo, zrobilem tez skan Ad-Aware Se i tez zadnych rezultatow. Czy moglby mi ktos pomoc jakos z tym problemem? Edytowane 25 Maja 2006 przez elmonk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zainstaluj Firewalla... polecam Kerio : http://www.sunbelt-software.com/Kerio.cfm i poblokuj te programy ktorych nieznasz. Potem przeskanuj system, najlepiej spybotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Dokladnie wrzuc firewall, przelec system Ad-aware, ewido... Wrzuc log z Hijacka i sprawdz tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...