theGamer Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zasilacz do takiego zestawu : Athlon 2200 Samsung 40 GB Radeon 9550 Mint K7VT2 nagrywara LG Cos taniego :> http://www.allegro.pl/item106055396_super_...r_gwar_f_v.html http://allegro.pl/item104556354_zasilacz_a...2_lata_gw_.html Moze jakies inne propozycje,obecnie posiadam Codegena 300 W wiec jak przyjda cieplejsze dni boje sie troche o kompa zeby sie nie pff. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 żaden z tych. szukaj mocną linie 5V. Firma dobra. poczytaj topic o fortronach tam wsio masz napisane :) dla ułatwienia dodadam, że np seti GTF jest dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziu Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Bez zbędnego owijania w bawełnę: Fortron FSP300-60GTP B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Fortron FSP300-60GT Popieram i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theGamer Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Sory zle moze nie dowidze troche ale czy om ma tylko 300 W mocy nie znam sie na tym wiec pytam czy nie jest to za mał odla mojego PC chciałbym miec te zapas gdyz niedługo moge cos wymienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Sory zle moze nie dowidze troche ale czy om ma tylko 300 W mocy nie znam sie na tym wiec pytam czy nie jest to za mał odla mojego PC chciałbym miec te zapas gdyz niedługo moge cos wymienic.będzie w sam raz...to jest zasilacz a nie... :mur: Poczytaj topic o fortronach a wsio będziesz wiedział :) zobacz np co u mnie ciągnie marna 350W i to przystosowana do starszy kompów ktore mają proca zasilanego z lini 5V a nie 12V (moja płyta ciągnie z tej linii). Do tego jeszcze chodzi geforce 6600le i dawał rade z 6600 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theGamer Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Ok czyli jak cos brac taki :] Troszke sie zamieszałem :> http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=104773765 czy http://allegro.pl/show_user.php?uid=3903&type=fb_recvd_neg Dzieki za pomoc... Edytowane 26 Maja 2006 przez theGamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Albo dolozyc 20zl i kupic to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theGamer Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Ten co podał pluszek byłby mi na reke poniewaz mieszkam niedaleko Piekar i mógłbym sam go odebrac :] A najakiej zasadzie działa gwarancja rozruchowa ? http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=106055396 Mzoe ktos wie czy to jest REv A bo za bardzosie nie orientuje :/ Pozdrawiam Edytowane 26 Maja 2006 przez theGamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziu Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 @theGamer: Zakręciłeś koło - powróciłeś do zasilacza, nad którego kupnem zastanawiałeś się w pierwszym poście. <_< I tak twierdzę, że do Twojego kompa lepszy będzie Fortron FSP300-60GTP (można go kupić już za ok. 40zł) niż Fortron FSP350-60MDN Rev. A (link, który podałeś wskazuje raczej na Rev. A). Gwarancja rozruchowa - okres czasu na sprawdzenie czy wszystko jest OK ze sprzętem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theGamer Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Kupie ten Fortron FSP350-60MDN Rev. A :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Kupie ten Fortron FSP350-60MDN Rev. A :Pbosze człowieku...jak do sciany...kup to co mówi Koziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Twoje mobo zasila procka z linii 5v, tak więc moje typy: ModeCom 350GTF Fortron FSP400-60PFN Nie bież Fortrona FSP350-60MDN (ma mocną 12v, będzie Ci dawał wysokie napięcie na 12 a słabe na 5), ani żadnych innych zasiłek z mocną linią 12v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Twoje mobo zasila procka z linii 5v, tak więc moje typy: ModeCom 350GTF Fortron FSP400-60PFN Nie bież Fortrona FSP350-60MDN (ma mocną 12v, będzie Ci dawał wysokie napięcie na 12 a słabe na 5), ani żadnych innych zasiłek z mocną linią 12v no najlepsza ta 400 ale czy potrzebujesz tak mocnej zasiłki? lepiej oszczedzic i kupic tą 300 albo tego GTF :) polecam i nawet daje rade na przyszłosc B) p.s. mysle ze juz temat został wyczeprany i wiesz co kupic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theGamer Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Tak wiem co kupic :] Dzieki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...