Chaos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 zamiast sie meczyc to trza bylo rzucic w blache granatem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 :] odrazu granatem ... trza by wykepywac później ... Spartoliłęm sprawe .... Okno jest zaplanowane i wsio ok ale źle położyłem farbe ... tzn. w paru miejscach mam zacieki ... a i zwarzyła mi sie farba na plastiku mimo , iż sprzedawca w sklepie zarzekał się ,że takie coś stać sie nie może , bo ta farba universalna ;/ No nic.... w najbliższym czasie zedre farbe i pomaluje na nowo ale doradzcie jaki jest najlepszy papier do ździerania farby z blach i plastików ?? Teraz muszę jeszcze obczaić wystawki żeby zdobyć pare zaślepek do 5.25 bo w obudowie była tylko jedna ... Jestem szczęśliwy poniewarz wreszczie udało mi się zbudowac kontroler obrotów na LM317T !! Więc poszerze go o pare dodatkowych gałeczek i wkleje do zaslepki na 5.25 i MOŻE dam jakis wyswietlacz ... Zobatrzy sie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ja tam polewałem jak mi sie zacieki porobiły rozpuszczalnikiem - był to front codegena plastikowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 i farba zchodziła ? jaka to byłą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 tak schodziła ,a raczej spływała ... farba była to o ile dobrze pamietam montana chrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 A jeżeli nie zejdzie to skocz jeszcze raz do sklepu z lakierami i poszukaj czegoś do usuwania farby. Nie pamiętam jak się to nazywa , ale jak malowałem BMX i musiałem pozbyć się starego lakieru to popsikałem tym rower , poszedłem po nowy lakier i jak wróciłem to szmatką zbierałem starą farbę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 rozpuszczalnika nie było a do sklepy daleko to papierem go zjechałem ... i dbrze nawet wyszło ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...