Skocz do zawartości
Gość lukas_gab

Mój Fikuśny Mod ( Narazie Pierwszy )

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lukas_gab

:] odrazu granatem ... trza by wykepywac później ... Spartoliłęm sprawe .... Okno jest zaplanowane i wsio ok ale źle położyłem farbe ... tzn. w paru miejscach mam zacieki ... a i zwarzyła mi sie farba na plastiku mimo , iż sprzedawca w sklepie zarzekał się ,że takie coś stać sie nie może , bo ta farba universalna ;/ No nic.... w najbliższym czasie zedre farbe i pomaluje na nowo ale doradzcie jaki jest najlepszy papier do ździerania farby z blach i plastików ?? Teraz muszę jeszcze obczaić wystawki żeby zdobyć pare zaślepek do 5.25 bo w obudowie była tylko jedna ... Jestem szczęśliwy poniewarz wreszczie udało mi się zbudowac kontroler obrotów na LM317T !! Więc poszerze go o pare dodatkowych gałeczek i wkleje do zaslepki na 5.25 i MOŻE dam jakis wyswietlacz ... Zobatrzy sie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeżeli nie zejdzie to skocz jeszcze raz do sklepu z lakierami i poszukaj czegoś do usuwania farby. Nie pamiętam jak się to nazywa , ale jak malowałem BMX i musiałem pozbyć się starego lakieru to popsikałem tym rower , poszedłem po nowy lakier i jak wróciłem to szmatką zbierałem starą farbę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi