spicmean Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Witam! Posiadam komputer z HP z plyta hp vl400 byl w niej orginalnly procek p3 733 zalozylem jednak p3 1000 i przy wlaczeniu kompa wyskakuje bład ze nalezalo by wgrac biosa szukalem ale nie moge znalez prosze o pomoc. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Przeciez jest na stronie producenta! http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechS...135&swEnvOID=54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull03 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Witam!! Mam taki sam problem. Ten bios nic mi nie daje wgrałem go i to samo. Szukam i szukam coś innego i nic. Czy jest jakaś inna możliwość coś z tym zrobić?? Jak można to zlikwidować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...