erd Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Sorry!!! Wiem, że ten wątek był poruszany setki razy, ale chciałbym w weekend odblokować sobie Athlona XP 1500. Kupiłem klej na bazie srebra, przewodzący prąd elektryczny firmy Technicoll!!! Czy może ktoś z Was spotkał się z nim??? Wszędzie piszą o lakierze, a ja mam klej czy jest jakaś różnica??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Ja polecam sekator,palnik, przecinak i mlot pnaeumatyczny. To naprawde bylo setki razy. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Wiesz z tymi klejami to jest tak ze czesto pod wpływem temperatury sie "rozwalaja"yj wykruszają itp.... U nie tak sie wlasnie dzieje (ja mam glukonem:):):):) ....i proca nie mam zbyt stabilnego pomijajac fakt ze jak na pocztku po odblokowaniu mialem WSZYSTKIE mnozniki to po jakims miesiacu zostały mi sie tylko dwa:( Nie polecam!!!!!!!!!!!!( aa glukon to takie do naprawiania obwodow na szybach samochodowych - tez na srebrze:) ALE POSZUKAJ !!!!!!!!!!NAWET NA FAQ----troszki zaangażowania proponuje na przyszłośc Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Sorry!!! Wiem, że ten wątek był poruszany setki razy, ale chciałbym w weekend odblokować sobie Athlona XP 1500. Kupiłem klej na bazie srebra, przewodzący prąd elektryczny firmy TechnicollJest roznica, klej to nie lakier. Poszukaj na forum mojego postu o Glukonie i ostatnio o lakierze Pulsar Volt. Dopiero tym drugim poszlo gladko i trzyma sie odpowiednio, klej lubi puscic pod wplywem temperatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Sorry!!! Wiem, że ten wątek był poruszany setki razy, ale chciałbym w weekend odblokować sobie Athlona XP 1500. Kupiłem klej na bazie srebra, przewodzący prąd elektryczny firmy Technicoll Ehhhh....... SpiderMAN, nie uogulniaj ..... :? Ten klej z Technicolla na 100% nie sypnie sie pod wplywem temperatury. Nim mozesz naprawic sciezki ogrzewania szyb w aucie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Sorry!!! Wiem, że ten wątek był poruszany setki razy, ale chciałbym w weekend odblokować sobie Athlona XP 1500. Kupiłem klej na bazie srebra, przewodzący prąd elektryczny firmy Technicoll Ehhhh....... SpiderMAN, nie uogulniaj ..... :? Ten klej z Technicolla na 100% nie sypnie sie pod wplywem temperatury. Nim mozesz naprawic sciezki ogrzewania szyb w aucie :P Reed drogi kolego. Ten klej co ja go kiedys kupilem, czyli GLUKON - tez jest przeznaczony do naprawiania ogrzewania szyb, ale ten skubaniec traci wlasnosci przewodzace i do tego slabo sie trzyma na powierzchni klejonej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Sorry!!! Wiem, że ten wątek był poruszany setki razy, ale chciałbym w weekend odblokować sobie Athlona XP 1500. Kupiłem klej na bazie srebra, przewodzący prąd elektryczny firmy Technicoll Ehhhh....... SpiderMAN, nie uogulniaj ..... :? Ten klej z Technicolla na 100% nie sypnie sie pod wplywem temperatury. Nim mozesz naprawic sciezki ogrzewania szyb w aucie :P Reed drogi kolego. Ten klej co ja go kiedys kupilem, czyli GLUKON - tez jest przeznaczony do naprawiania ogrzewania szyb, ale ten skubaniec traci wlasnosci przewodzace i do tego slabo sie trzyma na powierzchni klejonej. SpiderMAN drogi kolego , napisalem nie uogolniaj :P Klej z Technicolla elektroprzewodzacy znakomicie laczy sciezki na plytkach drukowanych , nie traci z czasem przewodnosci i kosystencji (kleilem prawie rok temu) Na szybach tez sie sprawdza, kumpel w servisie tym klei ogrzewanka przerwane, nie ma reklamacji. Moze GLUKON jest taki doopiasty ? 8O :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Sorry!!! Wiem, że ten wątek był poruszany setki razy, ale chciałbym w weekend odblokować sobie Athlona XP 1500. Kupiłem klej na bazie srebra, przewodzący prąd elektryczny firmy Technicoll Poczytaj na Tomshardware.... dość opisowo jest tam przedstawiona technika odblokowania XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 kupcie sobie wszyscy elekton i juz :P lakier jest super! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Spiderman i Reed , drodzy koledzy!!! Nie ma co gadać , , kleje to syf lepiej coś dołożyć kasiory i zakupić porządną rzecz:)A nie oszczędzać i mieć problemy jak ja:)Poza tym na szybie zadko tempertatury dochodzą do 50stC:)i mają takie skoki. Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Sorry!!! Wiem, że ten wątek był poruszany setki razy, ale chciałbym w weekend odblokować sobie Athlona XP 1500. Kupiłem klej na bazie srebra, przewodzący prąd elektryczny firmy Technicoll Ehhhh....... SpiderMAN, nie uogulniaj ..... :? Ten klej z Technicolla na 100% nie sypnie sie pod wplywem temperatury. Nim mozesz naprawic sciezki ogrzewania szyb w aucie :P Reed drogi kolego. Ten klej co ja go kiedys kupilem, czyli GLUKON - tez jest przeznaczony do naprawiania ogrzewania szyb, ale ten skubaniec traci wlasnosci przewodzace i do tego slabo sie trzyma na powierzchni klejonej. SpiderMAN drogi kolego , napisalem nie uogolniaj :P Klej z Technicolla elektroprzewodzacy znakomicie laczy sciezki na plytkach drukowanych , nie traci z czasem przewodnosci i kosystencji (kleilem prawie rok temu) Na szybach tez sie sprawdza, kumpel w servisie tym klei ogrzewanka przerwane, nie ma reklamacji. Moze GLUKON jest taki doopiasty ? 8O :P No moze troche uogulniam, albo mialem pecha przy wyborze kleju. Teraz jest git - nic sie nie utlenia, ani nie traci wlasnosci - Pulsar Volt Rulezz :) Bede walczyl z mnoznikami powyzej 12,5 :D Drogi kolego :) pozdro! 8) Masz u mnie browca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...