soldier175 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 No więc od jakiegoś czasu podczas uruchomiania systemu, dziwnie komp burczy (coś jak kosiarka). Przy restarcie systemu tego nie ma, tylko przy uruchamianiu i to nie za każdym razem. Także przy starcie włańcza mi się skanowanie dysku D ( mam jeden dysk podzielony na part. C i D ). O co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Daj dokładnie co masz w kompie? zarzuć wyciągiem SMART Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soldier175 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Jak się zarzuca wyciągiem SMART ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Jak się zarzuca wyciągiem SMART ? :)smart ogolnie wlacza sie w biosie (jezeli obsluguje) sprawdzil bym mocowanie kabelkow ide i przeskanowal scandiskiem calego twardziela dodatkowo przeczyszczenie obudowy sprezonym powietrzem pomoglo by na te "szumy" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ja bym po prostu obstawiał padniety ktorys wentylator , miałem to samo ;d Jak odpalalem kompa to strasznie buczal , ale jak sie rozruszal to bylo ok. Otworz obudowe i zlokalizuj zrodlo halasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Jak się zarzuca wyciągiem SMART ? :)np w EVERESTcie>magazyn>smart a co do buczenia to rowniez obstawiam ktorys z wiatrakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Brzęczenie - wiatraki Skanowanie - musisz spod innego systemu wywalić z Twojego dysku D ukryty plik: System Volume Information. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Skanowanie - musisz spod innego systemu wywalić z Twojego dysku D ukryty plik: System Volume Information.lepiej i szybciej wylaczyc skanowanie poleceniem: chkntfs /X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Wtedy przy nastepnym rozruchu i tak Ci się uruchomi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Zacierajcy sie wentylator. Mam to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Miałęm tak z wentylatorem od graficznej. Później mu przeszło. Poleżał trochę, i znowu się spaprał jak go chciałem sprzedać :D To było tak dziwnie, raz burczał, raz nie, zazwyczaj do paru minut po starcie oraz po jakimś czasie ch(ł)odzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Mi też sie ostatnio zaczęły dziać takie rzeczy. Pentek na VGA mi się zaczął zacierać. No i po prostu poczekam, az sie zepsuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...