Skocz do zawartości
soldier175

Stronka O Serialu "lost: Zagubieni"

Rekomendowane odpowiedzi

fajno.. tylko że stronka o loscie już jest z forum trochę bardziejjjj rozwiniętym niż u Ciebie :)

i to logo takie jakieś elomłodzierzowe.. imho nie w klimacie losta...

Robię właśnie program na pulpita z zegarem z losta jak skończę to może podpiszemy współpracę co do możliwości umieszczenia go u Ciebie na stronce :). Tzn jak chcesz, nie zebym się tam narzucał bo jest 50 innych for gdzie chętnie to przyjmą :D

ps. wiem że jest już taki zegar.. ale po krótkim zbadaniu go stwierdziłem że kicha i trzeba napisać własny :). Jeszcze się zastanawiam czy zrobić go jako oddzielny program czy plugin do aston-desktopa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest tak źle, tym bardziej, że stronka się rozwija. Sam jestem wielbicielem serialu "Lost". Zobowiązuje się do częstego wpadania na twoją stronkę, ale chyba bardziej rozwiniętym miejscem w, którym mogę sobie wiele poczytać o tym bardzo ciekawym serialu jest forum http://www.thelost.xt.pl/.

Co do wyglądu stronki to bardzo mi się podoba, tylko musisz wstawić do niej jeszcze troszkę rzeczy typu spojlery, zdjęcia. Ważne jest również zareklamowanie stronki na różnych forach i innych tego typu miejscach. Powodzenia w tworzeniu stronki !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logo psuje efekt ;[[

Zbyt kolorowe, przejaskrawione i nie "w klimacie"..

i jesli jest stronka o serialu to raczej bramka sms & słownik nie są potrzebne ;]

Noo chyba ze jakis fan Lost'a zapragnie w chwili przeglądania strony wysłać sms.. lub sprawdzić znaczenie jakiegos angielskiego słowka..:>

hehesss ale ogólnie.. - not bad! ;] Pozytywnie, można powiedzieć...^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miła stronka, ale jak już koledzy wspomnieli logo nie pasuje do reszty, może powinienes je zmienić. poza tym w 1 newsie odnośnik do działu download otwiera się w nowym oknie. po co?

pozdrawiam

mystery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

stronka fajna - tylko nie znalazłem o co chodzi w tym serialu,słyszałem o nim ,ale nie ofladałem żadnego odcinka.

pozdro

Słusznie. Ja też nie oglądałem, a właściwie kawałek próbowałem oglądać, ale jak dla mnie to totalna chała... Ale nieważne.

Logo nadal kiepskie, jakiś plakat LOST'a i tyle. Nie nawiązuje do klimatów strony...

PS. Stopka CMS'a gdzieś zginęła ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi