soldier175 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) www.zagubieni-lost.yoyo.pl Zapraszam wszystkich chętnych. Wszelkie komentarze mile widziane :-P Edytowane 23 Listopada 2006 przez soldier175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Jakiej skórki użyłeś ? Pls podaj nazwę :D Wszystko ok, ale przydała by się opcja pisania w shoutbox'ie dla niezalogowanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 fajno.. tylko że stronka o loscie już jest z forum trochę bardziejjjj rozwiniętym niż u Ciebie :) i to logo takie jakieś elomłodzierzowe.. imho nie w klimacie losta... Robię właśnie program na pulpita z zegarem z losta jak skończę to może podpiszemy współpracę co do możliwości umieszczenia go u Ciebie na stronce :). Tzn jak chcesz, nie zebym się tam narzucał bo jest 50 innych for gdzie chętnie to przyjmą :D ps. wiem że jest już taki zegar.. ale po krótkim zbadaniu go stwierdziłem że kicha i trzeba napisać własny :). Jeszcze się zastanawiam czy zrobić go jako oddzielny program czy plugin do aston-desktopa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Jak dla mnie to żadna rewelacja. Logo jest straszne. Nie pasuje, nie ten fason i styl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Nie jest tak źle, tym bardziej, że stronka się rozwija. Sam jestem wielbicielem serialu "Lost". Zobowiązuje się do częstego wpadania na twoją stronkę, ale chyba bardziej rozwiniętym miejscem w, którym mogę sobie wiele poczytać o tym bardzo ciekawym serialu jest forum http://www.thelost.xt.pl/. Co do wyglądu stronki to bardzo mi się podoba, tylko musisz wstawić do niej jeszcze troszkę rzeczy typu spojlery, zdjęcia. Ważne jest również zareklamowanie stronki na różnych forach i innych tego typu miejscach. Powodzenia w tworzeniu stronki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ciekawa stronka! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Logo psuje efekt ;[[ Zbyt kolorowe, przejaskrawione i nie "w klimacie".. i jesli jest stronka o serialu to raczej bramka sms & słownik nie są potrzebne ;] Noo chyba ze jakis fan Lost'a zapragnie w chwili przeglądania strony wysłać sms.. lub sprawdzić znaczenie jakiegos angielskiego słowka..:> hehesss ale ogólnie.. - not bad! ;] Pozytywnie, można powiedzieć...^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 miła stronka, ale jak już koledzy wspomnieli logo nie pasuje do reszty, może powinienes je zmienić. poza tym w 1 newsie odnośnik do działu download otwiera się w nowym oknie. po co? pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 mi by inna skórka pasowała O_o coś z zieleni, wody, ziemi, gołego nieba :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soldier175 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Dzięki za wszelkie uwagi ! :) Większość z nich skorzystałem :D Strona ma teraz nową skórkę i logo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Witam! stronka fajna - tylko nie znalazłem o co chodzi w tym serialu,słyszałem o nim ,ale nie oglądałem żadnego odcinka. pozdro Edytowane 25 Listopada 2006 przez viking34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 skoro juz odkopany, to moze by poprawic nazwe tematu: "Zabubieni"? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam! stronka fajna - tylko nie znalazłem o co chodzi w tym serialu,słyszałem o nim ,ale nie ofladałem żadnego odcinka. pozdro Słusznie. Ja też nie oglądałem, a właściwie kawałek próbowałem oglądać, ale jak dla mnie to totalna chała... Ale nieważne. Logo nadal kiepskie, jakiś plakat LOST'a i tyle. Nie nawiązuje do klimatów strony... PS. Stopka CMS'a gdzieś zginęła ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 stronka bardzo przyjemna, ciekawe informacje znalazłem na niej dot. serialu. Dobra robota! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Stronka z ciemna, zrób coś jaśniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...