erio Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Chce kupic plytke na KT333 najchetniej z RAIDEM i EPOXsa .W gre wchodzą 8K3A, 8K3A+, 8K5A2,8K5A2+ ...a pronox podobno jest głównym przedstawicielem na polske ... chce wiedziec po ile mozna kupic takiego jak w temacie epoxsa (nowke bo o uzywke trudno) ... prosze niech mi ktos na priva haslo i login do cennika przysle , lub www innego sprzedawcy co ma w cenniku epoxsa na KT333 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 mam 8K3A rev.1.1 z 6 kanałowym dzwiękiem i poprawionym kontrolerem pamięci to jest KT333CE ile dasz? 8) btw. pytam z ciekawosci bo moze zaczne myslec nad p4 i i845PE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 z checia ją wezme ... ma raid ??? jak nie to 300 ??? tez jestes Kraków ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 z checia ją wezme ... ma raid ??? jak nie to 300 ??? tez jestes Kraków ;)e 300zł :) Biały mi dawał 350zł ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ja mam epoxa 8k5a2+ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Katowice pronox user : Katowice haslo : szafir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ja mam epoxa 8k5a2+ :) tak ale czy do srzedania ;) i za ile ? na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 z checia ją wezme ... ma raid ??? jak nie to 300 ??? tez jestes Kraków ;)e 300zł :) Biały mi dawał 350zł ... Daro ... wielkie dzieki za hasło ... Zxc ... w cenniku pronoxsa jest 8K9A (6ch audio)za 380 zł ;))) trza bylo puscic za 350 jak miales szanse ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 z checia ją wezme ... ma raid ??? jak nie to 300 ??? tez jestes Kraków ;)e 300zł :) Biały mi dawał 350zł ... Daro ... wielkie dzieki za hasło ... Zxc ... w cenniku pronoxsa jest 8K9A (6ch audio)za 380 zł ;))) trza bylo puscic za 350 jak miales szanse ;))) Ale pronox to hurtownia z tego co sie orjentuje, wiec chyba nie wejdziesz tak z ulicy i poprosze 10x epoxow? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 mozesz kupic jednego z tym ze musuisz miec dzialalnosc gospodarcza zwiazana z komputerami lub informatyka. Ale zmienili haslo :-) i to juz nie dziala :-( Ma ktos nowe? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 mozesz kupic jednego z tym ze musuisz miec dzialalnosc gospodarcza zwiazana z komputerami lub informatyka. Ale zmienili haslo :-) i to juz nie dziala :-( Ma ktos nowe? :)Dziala, user z malej 'k' nie 'K' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ok thx :-) dziala ponownie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...