Dudek89 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Witam, więc...jak w temacie, lecik pasek z windy, napis zapraszamy i pozniej pokazuje tapete pulpitu i stoji, z 2min ;/ dopiero pozniej zacznie sie cos dziać, czyli normalnie system działa... formatowałem...ale dalej to samo... kurde nie wiem co to moze byc, pozniej działa wszystko fajnie...moj config w sig-u Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Wywal wszystko co niezbedne z autostartu... Sprawdz moze czy nie wlaczyl sie tryb PIO (manadzez urzadzen>>kontrolery IDE>> podstawowy kanal>> tryb pracy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 W sumie to w autostarcie mam tylko anty-wirusa, CLI z ze sterownikow Ati, i taskswitch(nie wiem do czego to jest :P) a na reszcie sie nie znam, usługi itd. mam dysk SATA2 wiec tak jest podpięty, pod IDE mam tylko nagrywarke DVD, i jest na UltraDMA2 na pomocniczym kanale, na podstawowym nie ma nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Dudek89, zmien avatar... Powod ? :arrow: Pageup ;) Edytowane 26 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Dudek89, zmien avatar... Powod ? :arrow: Pageup ;) przeciez mozna o tym w PM :angry: jaki to antywirus? wylacz go na czas uruchomiania i sprawdz czy to jego wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ja tam miałem kiedyś problem taki że długo się włączały ikonki na pasku szybkiego uruchamiania, rozwiązaniem było SP1 a potem Sp2.. i teraz wszystko śmiga. Oczywiście msconfig wyczyszczony, wyłącz zbędne usługi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 W sumie to w autostarcie mam tylko anty-wirusa, CLI z ze sterownikow Ati, i taskswitch(nie wiem do czego to jest :P) a na reszcie sie nie znam, usługi itd. mam dysk SATA2 wiec tak jest podpięty, pod IDE mam tylko nagrywarke DVD, i jest na UltraDMA2 na pomocniczym kanale, na podstawowym nie ma nic... Ten antywirus jest Nortona? Jesli tak to jego wina :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Proponuje odinstalowac sterowniki ide do plyty glownej. Ja po zakupie dysku 250G samsunga dokladnie to samo mialem. Odinstalowalem stery i jak reka odjol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 z wylaczonym antywirusem to samo a ten to AntiVir PersonalEdition Classic ale wszystko działało spoko, i teraz cos nie kama...musze miec sterowniki ide, bo mi trzeba do nagrywarki dvd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) No cóż. Nie wiem czy to Ci pomoże, ale ja miałem takie same problemy, gdy zaroiło mi się od wirusów na kompie. Edytowane 26 Maja 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 ja tak mialem jak w tasmach mialem pokopane...tzn. dysk i nagrywarke mialem na tej samej tasmie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Dysk mam na sata 2 , nagrywarke na ide... wirusow nie mam...nie wiem co to moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 sproboj pogrzebac tasmami i zworkami, bo tutaj definitywnie tego wina. Daj sam hdd reszte odepnij no i dobrze zworke ustaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...