Szczecin Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 witam!!!! mam płyte główną gigabyte 7n400 pro 2 i mam mały problem :mur: działa mi tylko jeden slot pamięci DDR a pozostałe 3 nie działają. jak wepnę drugą kość pamięci to płyta oddaje pisk. próbowałem rózne typy pamięci w rożnych slotach ale lipa. tylko jedna kość pamięci na jednym slocie działa. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 No to raczej wina plytki....Nic z tym nie zrobisz poprostu padly sloty.... Chyba ze pamieci sie ze soba gryza, sprobuj ta pierwsza wsadzic odrazu na 2 slot a pierwszy zostaw wolny.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 No to raczej wina plytki....Nic z tym nie zrobisz poprostu padly sloty.... Chyba ze pamieci sie ze soba gryza, sprobuj ta pierwsza wsadzic odrazu na 2 slot a pierwszy zostaw wolny.. Próbowałem wszystkiego!!! ale mam jeszcze gwarancje to może mi uznają gwarancje bo ja tą płyte kupiłem na allegro która miała pół roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 No wiec jak najszybciej lec z plytka na gware... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 No wiec jak najszybciej lec z plytka na gware... a uznają mi gwarancję jak wgrywałem bios?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 a co to za problem wgrać satry bios? jak oddawałem swojego Abita do serwisu to z biosem Merlina....a wrócił z najnowszym oryginalnym biosem d27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...