DrKleiner Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 U mnie też padało od 0:00 gdzieś i skończyło koło 9 a teraz słonko :) jeszcze do wakacji 26dni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) a u mnie popadalo ostro po 12 ale to chyba wina prysznica ;] a na polu poleno chmur zero deszczu a temp prawie mroz jakies 15 topni ;/ niedziela jest zajebista a odchamic sie to idzcie do baru tez miedzy ludzmi :D a i jaka przyjemnosc ;) Edytowane 28 Maja 2006 przez balrogPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 U mnie też padało od 0:00 gdzieś i skończyło koło 9 a teraz słonko :) jeszcze do wakacji 26dni :) kto ma wakacje za 26 dni ten ma ;) u mnie tam wystawiaja oceny bodajrze 12 tak wiec rowna sie to mojemu zakonczeniu roku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 u mnie zaraz bedzie padać :mur: , spać mi się chce , zaraz bede jakimś szoferem dziadka to sie troche wyluzuje :twisted: :gitarzysta2: :blurp: :plom: :ploom: :plum: :banana: :twisted2: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 kto ma wakacje za 26 dni ten ma ;) u mnie tam wystawiaja oceny bodajrze 12 tak wiec rowna sie to mojemu zakonczeniu roku ;) Co racja to racja u mnie wystawiają oceny 14 :D więc wtedy też kończę ale do szkoły jeszcze wpadnę zobaczyć i wyjść :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 niedziela.... mój "ulubiony" dzień tygodnia :/ zmuszam się do napisania streszczenia "Świętoszka", chyba się poddam i przepiszę coś z googli pogoda do [gluteus maximus], 2 zagrożenia... ogólnie jest zajebiście ! :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 1 zagrozenie.... rosyjski o_O mam nadzieje ze sie dogadam z ta nauczycielka bo nie bedzie milo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Hehe streszczenie swietoszka pisalem tydzien temu :D (ale na lekcji xD) ja mam jedno zagrozenie z histy. Tylko gosc jest taki ze jak poszedlem na semestr zaliczac to mnie w jajko zrobil. Wszystko odpowiedzialem i na koniec poiwedzial ze mi wstawi pale bo niechce mnie skrzywdzic, i ze postawi mi pale xD Edytowane 28 Maja 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 U mnie burza :mur: Na szczecie F1 jest na TV4 wiec nudy nie ma :gitarzysta: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Berkut wrócił do zabawy z chłodzeniem, ciekawe jak to się ma do dzisiejszych chłodów :> :plom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Pogoda ssie i to bardzo. Ale nie ma nic lepszego jak w deszczowa niedziele siedziec przy kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 U mnie burza :mur: Na szczecie F1 jest na TV4 wiec nudy nie ma :gitarzysta: niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi w zamian za przypomnienie o F1 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Pogoda ssie i to bardzo. Ale nie ma nic lepszego jak w deszczowa niedziele siedziec przy kompie. http://img88.imageshack.us/my.php?image=pogoda4jg.jpg]http://img88.imageshack.us/img88/9522/pogoda4jg.th.jpg [OT] Co to za fajna wtyczka do FF? :D [/EOT] :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ja mam jedno zagrożenie z niemca a reszta 4 i 5 :D niemiecki mam na poziomie rozszerzonym a wcześniej sie go uczyłem dwa lata tak laicko: "Guten Tag" i takie podobne :( ehh szkoda gadać ta polska oświata [OT] Co to za fajna wtyczka do FF? :D [/EOT] :lol: forecastfox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Kufa :P Nie piszcie o szkole bo mnie zalewa ;) Na testowym był zakaz pisania o szkóle, a tutaj to co, hulaj dusza, modów nei ma? :> Ide sobie coś obejrzeć, i to jest naprawdę dobra idea, obejrześ sobie film O!!! :D A jutro poniedziałek i do nauki mózgi narodu:> forecastfoxDanke! :) Edytowane 28 Maja 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) No fakt, niedziela najgorszym dniem tygodnia Nic sie nie chce, a następnego dnia do budy Moje zagrożenia: Polak i Hista B) Mogłoby być gorzej :) Ale super pogoda - nawet dobrze, bo mam dużo pracy, rower niesprawny - także nie jest szkoda...U mnie wichura i zaraz zacznie padać - Wilanów :) Edytowane 28 Maja 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Mogłoby być gorzej :)Pamietaj zawsze moze byc gorzej. Tak czytam te Wasze posty na temat zagrozen i dochodze do wniosku ze na tym forum sa same nieuki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ale super pogoda - nawet dobrze, bo mam dużo pracy, rower niesprawny - także nie jest szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A u nas zaświeciło słoneczko. Huraa, wiwat ! A rowerek sprawny:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A u mnie się zbierało od rana, duże zachmurzenie było, po 14 trochę popadało. Teraz się rozjaśniło niebo i słoneczko wyjrzało. A ja jutro zdaję łacinę na 4, mam sprawdzian z matmy (sic!) i z francuskiego (stfuu!). I nic nie ruszyłem dziś, bo jakoś mi się nie chce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Prawda, niedziela suxuje. Zawsze caly dzien mi sie chce spac, nie mam ochoty nic robic i jak pomysle ze jutro do szkoly to to jeszcze bardziej nie chce mi sie nic robic ;s Na szczescie nie jestem z niczego zagrozony ;] tylko z chemii mam 2 :unsure: Edytowane 28 Maja 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ale z nas głąby ;] Ja jestem zagrożony z polskiego i techniki a także matmy, a chemie zaliczam na 3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ale z nas głąby ;] Ja jestem zagrożony z polskiego i techniki a także matmy, a chemie zaliczam na 3 :)Mów za siebie :lol: jak można być zagrożonym z Techniki hahaha :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Mów za siebie :lol: jak można być zagrożonym z Techniki hahaha :lol: :lol: No wiesz, mi wychodzi niedostateczny z informatyki :lol: ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Hahaha moje oceny na koniec roku to : Religia 5 Polski 3 Angielski 4 Niemiecki 3 Matma 4 WOS 3 Historia 2 Geografia 2 Biologia 2 Fizyka 2 Chemia 2 Informatyka 5 Plastyka 2 WF 2 Technika 5 Też jestem elo i zrobili mnie w 1990 roku :lol: Edytowane 28 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Wy tu o zagrożeniach, a ja się martwie czy z WOS'u dostane 4 :lol2: Heh zassałem sobie ten dodateg do FF :) Okno moge zamurować, bo teraz mam na monitorze pogode :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 No właśnie, wos, co za świat, też zagrożenie, ide sie uczyć ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 No właśnie, wos, co za świat, też zagrożenie, ide sie uczyć ;]Idz idz a nie cale dnie na forum siedzisz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Nie ucz sie :> Jak sie nie nauczyłes przez pół roku to w kilka dni tego nie nadrobisz [; :plom: EDIT : 11 Strona owned by Pasta ;D Edytowane 28 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 skonczcie z ta szkola! nie macie juz o czym gadac? :P u mnie slonce pokazalo sie za firewallem tyle ze z silnym wiatrem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...