Kas Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) ten policzyl ile postow na strone trzeba i szpanuje[;Trzeba 30 :) Juz starczy teraz powazna rozmowa o mieszkaniach a nie pie******* sie zajmujecie ;) Edytowane 28 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 yy jasne [; ciekawe kiedy nam zamkna topic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ciii, nie prowokuj ;] Wiecie, ze juz mamy poniedzialek ? :lol: A czy wiecie, ze Jacek Poniedzialek jest gejem ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 yy jasne [; ciekawe kiedy nam zamkna topic :P Do 20 strony nie dociagniemy :rolleyes: Bedzie mi smutno bez niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 za firewallem nedzna pogoda :/ znowu Dzisiaj (Wschód słońca: 4:24 Zachód słońca: 20:41): Nad ranem (0:00-6:00) zachmurzenie całkowite Wiatr: 19 km/h Temperatura: 8/12 °C Śnieg: 0.0 mm Ciśnienie: 996 hPa Deszcz: 0.7 mm Przed południem (6:00-12:00) zachmurzenie całkowite Wiatr: 16 km/h Temperatura: 10/18 °C Śnieg: 0.0 mm Ciśnienie: 996 hPa Deszcz: 0.6 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 http://allegro.pl/item105489415_jajo_strusie.html LOL Juz widze jak ta paczka dochodzi cala [;] ;]p[;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) moge sie zalorzyc ze dojdzie [; te jaja sa cholernie mocne :> haha zaciagnijce to http://www.funiaste.net/image.php?image=...#092;6vid_5.wmv :> (trzeba miec cookie z funiastych:P ) Edytowane 28 Maja 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Dobranoc ;] Zapowiada sie ciezki poniedzialek ;] Ma przyjsc kilka paczek, musze isc odeslac katody do cooling.pl, oddac kable od monitora do 2-och zaprzyjaznionych sklepow, zrobic zdjecia ;] Ogolnie pewnie bedzie brejowata pogoda i nie bedzie mi sie chcialo isc [; Ale jak mus, to mus, do pracy rodacy, dzieci do szkoly ;] Ema! Mialem to samo napisac, ze to jajo jest cholernie, ale to cholernie wytrzymale ;] Edytowane 28 Maja 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A nie rozwali sie jak mily pracownik poczty rzuci te pake do samochodu? ;pppppp No ja jutro musze wyslac gware na procka - zapomnialem ja wyslac razem z procem hehe po prostu żondze ;]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 a ja znowu siedze w domu:> ehh ciezkie jest zycie maturzysty [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Nie, to jajko ma duza wytrzymalosc na takie eksperymenty jak PP ;] No! Bez 3l0 pr0 tekstow, bo zamkna nam topik [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 http://allegro.pl/item106108027_lipton_yel...el_tea_ctc.html Hmmm koles wystawia herbate za 3 zl, do tego przesylka i wychodzi drozej niz w sklepie. Kto w ogole kupi herbate jedna na allegro? No nie, nie moge... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ssawko szczotka http://allegro.pl/item105128962_ssawko_szc...najtaniej_.html [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) http://allegro.pl/item106108027_lipton_yel...el_tea_ctc.html Nie offtopuj ;] Usun post, nacisnij dowolny klawisz i wrzuc do allegro lole [; @Arnie, make the same ;] Edytowane 28 Maja 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) nei zmieniamy temat na "lole z allegro" i koniec z oftopem [; Edytowane 28 Maja 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 "Pure to nie zabawa juz, to nauka, ucza o nim w szkole, plus - daja szukac" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ee tam :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ee tam :> Daj srubokret i odsun sie od drzwi! Dobra, spadam spac, a Wy ni! robcie tu za duzego offtop'a, bo rano ktos wpadnie i tak pozamiata, ze srubokret ni! pomoze... Cya! [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ja po prawo mam starszą panią która nie słyszy prawie w ogóle można sie drzeć a ona głucha...a po lewo jakieś małżeństwo z małym dzieckiem i często płacze :mur: pode mną baba do niedawna waliła w podłege na okrągło że muza zagłośno - przeszło jej ostatnio. Nade mną koleś też kiedyś disco polo dawał na max - pare wizyt i koniec. Najlpesze jest jak jakas dzieciarnia przyjdzie pobawić sie jedną z nielicznych w okolicy wind - jeżdżą sibie jeżdża a sąsedzi cih przeganiają i ywklinają konkretnie :D kiedyś moi koledzy przyszli do mnie i zablokowała się winda między piętrami - czekają, czekają walą w drzwi i wychodzi sąsiadka. Patrzy, patrzy i krzyczy do nich "a dobrze wam tak"a w tym samym momęcie koledze udaje się odblować windę i na pożeganie wydarli sie starym dobrym "a chu* Ci w dupe" fajnie to wyglądało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Kaaban... Niezbyt ladna zagrywka... Zostanie Ci to zapamietane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 a ja mieszkam w domku mam pieska mamusie i tatusia ;] brat tez czasem zajedzie :D kiedys mialem papuge ale mi zdechal i nie bylo problemu z miejscem na pogrzeb ;) trawke ogolnie lubie kosic i w *uj miejsca na grila ze znajomymi wiec ... dom rulezZz :) sasiadow mam zajedwabistych ale z cycusiem na wierzchu po podworku nie ganiam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Kaaban... Niezbyt ladna zagrywka... Zostanie Ci to zapamietane...tzn o co Ci chodzi? nie kumam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Poziom tematu widzę gwałtownie maleje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Poziom tematu widzę gwałtownie maleje... Prosilem towarzyszy o nie zanizanie poziomu... Choc pewnie uznasz, ze sam zanizam poziom [; Panowie, powrocmy do pierwotnego zalozenia tematu i nie robmy z niego smietnika, dziekuje za uwage :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 temat to jest pewnie tylko przykrywka :) Wy tu cos kombinujecie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Testujemy cierpliwość moderacji [; joke :lol2: Edit: Co do miejsc zamieszkania, ja mieszkam w 4 piętrowym bloku na 3 pietrze. Pod sobą mam sąsiada ktorego znam, z prawej strony nikogo, z lewej sąsiada ( też go znam ), a nademną mieszka rodzina pijaków. Nawet spokojnie... :D O muzykę nigdy się nie czepiali. A mieszkam tu już 2 lata. ;) Edytowane 29 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 To taki spamerski temat. W morde na polu zimno, od 1 do roboty zapowiadają spoko wakacje, czyli ogólnie charowanie na nowego laptopa :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) no chyba nie! wstaje ... patrze za firewalla... a tu 9 stopni i leje deszcze... i teraz oto jest pytanie.. isc do szkoly czy nie isc... ;) edit: a jednak ide bo troche pozno sie juz zrobilo ;) Edytowane 29 Maja 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 A ja mam jakies misje u mnie. Cos jak rekolekcje ;] ksiadz odprawil msze na sali i do domu;] tylko na poczte musze skoczyc i caly dzien bede sie lenil ;]]]]]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Miałem tu już nie pisać w związku z nietypowymi godzinami postów, ale zmieniłem zdanie :] Nie wiem kiedy natrzaskaliście tyle stron, ale przeczytanie tego od ostatniego mojego wejścia na forum było prawie tak samo trudne jak przeczytanie 20 stron postów plumowo-blurpowych i znalezienie w nich sensu (to się nie udało :lol:) Teraz kończę pisać tego posta bo znowu trafię w 10:00 czego bym nie chciał :] A żeby nie było OT- cały dzień mamy w planach lanParty u kumpla- będzie Starcraft, Warcraft, GTA:SA multi :P i może trochę q3, Halo, Jakieś samochodowe ścigałki. Znowu zjem obiad o 21:00 :lol: Nie chciało mi się jechać, bo zimno, ale czego się nei zrobi żeby trochę pograć? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...