JROX Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Heh a ja tylko 20 :( Trzeba by to nadrobić :E waj tis emot (:E) dont eksist? Edytowane 29 Maja 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (...) Trzeba cicho muzyki słuchać (sąsiedzi nie lubią metalu/punk-rock'a prez ściany słuchać, nie wiem czemu :D) (...) temu, że nie każdy lubi słuchać, co sie u sąsiadów za scianą dzieje, względnie kilka mieszkan dalej, cokolwiek to by mogło być; muzyka, czy inne odgłosy życia codziennego. O nocnym nie wspomnę, bo w nocy się śpi. Dobrzy sąsiedzi to tacy, których w ogóle nie słychać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Dobrzy sąsiedzi to tacy, których w ogóle nie słychać.Tacy sasiedzi zdazaja sie niezwykle rzadko. Wiekszosc nie respektuje umiarkowanego sluchania muzyki tudziez ogladania filmu na dvd i zakluca spokoj pukajac w sciane czy bezczelnie przychodzac i robiac awanture. Edytowane 29 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Jak sie sprawdza ile kto postow w danym temacie natrzaskal ? :) Bo nigdy tego nie uzywalem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Jak sie sprawdza ile kto postow w danym temacie natrzaskal ? :) Bo nigdy tego nie uzywalem ;]Przy temacie (na glownej stronie osla laczka) masz ogolna ilosc postow napisanych kliknij na nie. Edytowane 29 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja staram się cicho słuchać, i tak nic nie przebija sąsiadki piętro niżej, ta to potrafi cały dzień Radio Maryja słuchać tak, że cała klatka słyszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Masz liczbe postów po prawej stronie nazwy tematu i wyskakuje okienko z indywidualnymi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 To jak. Pierwsza dziesiątka z listy ma byc 'banned"? :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Biorąc pod uwage różnice w ilości postów między mną a Kas'em proponuje pierwsze 5 osób :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) "Janas nie widze na tych mistrzostwach..." Cos mi sie wydaje, ze musze rano wstac, ide spac. o fuck! jestem dziesiaty!! Edytowane 29 Maja 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 juz przestancie z tym tko kogo kiedy zamknie ja sie nadal ucze , dopiero chwila relaxu w czwartek i piatek wieczorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 jako jedyny mam 7 postow :D no teraz juz 8 <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 teraz mam 9 , dobra starczy tych wyliczanek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 To jak. Pierwsza dziesiątka z listy ma byc 'banned"? :blurp: Proponuje pierwszego opuscic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ...czy bezczelnie przychodzac i robiac awanture. Tak bez powodu - poprostu z wizytą :lol: Ale miałbym lol, jakby nagle sąsiad przyszedł i zrobił mi awanturę niewiadomo o co :lol: A jak złożę wreszcie subwoofer, to będę się pytał przychodzących sąsiadów gdzie mieszkają - będę mógł wtedy ocenić jego głośność, po odległości niesienia basu :D Oczywiście odsłuchy o 2 w nocy :lol: Trzymajcie kciuki - jutro mam kolokwium - niezbyt przyjemne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Zejdzcie z Grzecha, on juz swoje odpokutowal...Dziękuje. Tymczasem idę w Ffię 2001 pograć (niech żyje klasyka, a co :D)Jestem lepszy, grałem dzisiaj w 98 ;] Proponuje rozmowe na temat... Hmmm, cos konstruktywnego, zeby mozna bylo o czyms normalnym wymienic opinie, spostrzezenia... ;] Co powiecie na dyskusje: "Plusy i minusy zycia w bloku z wielkiej plyty" ? ;] Ma temat różowego pogadajmy ;] Wy o strony sie bijecie a do mnie caly temat nalezy jestem jego postfuckerem :) 55 post owned ]:> A kiedyś to ja byłem tym postfuckerem ale mnie nie kochali i pobili na forum to przestałem ;] Uważaj na nich ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) A kiedyś to ja byłem tym postfuckerem ale mnie nie kochali i pobili na forum to przestałem ;] Uważaj na nich ;] Jestem duzy nie dam sie B) Trzymajcie kciuki - jutro mam kolokwium - niezbyt przyjemne... Za mnie tez ja mam tzw "zbója" Edytowane 29 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 mialo byc o nudzie a nie o mieszkaniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) no to na temat... nudno mi :lol: Edytowane 29 Maja 2006 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Tacy sasiedzi zdazaja sie niezwykle rzadko. Wiekszosc nie respektuje umiarkowanego sluchania muzyki, tudziez ogladania filmu na dvd i zaklóca spokoj, pukajac w sciane czy bezczelnie przychodzac i robiac awanture. bezczelni sa ci, którzy hałasują, a nie ci, którzy zwracaja im uwage, by zachowywali sie ciszej. mialo byc o nudzie a nie o mieszkaniach pośrednio jest o nudzie, bo blokowiska sa nudne, obok tego, że uciążliwe i nieodpowiednie dla ludzi do życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) bezczelni sa ci, którzy hałasują, a nie ci, którzy zwracaja im uwage, by zachowywali sie ciszej.Ja jednak uwazam ze bezczelne jest zwracanie uwagi w dzien osobom ktore sluchaja muzyki umiarkowanie glosno, powiedzialbym, ze wrecz cicho, z przesunietym suwakiem volume na 1/4. Mam sasiadke ktora jest nadpobudliwa samotna oraz, nawiazujac do tematu, czesto jest jej nudno. Szuka zajecia kosztem innych, a mowiac dokladniej kosztem mnie :mur: Edytowane 29 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Też mam takich "dziwnych sąsiadów" <_< ale zagłuszam i udaje że nie słysze :D Bianka masz "dziwne" poglądy na niektóre sprawy :P Spróbuj czasem postawić się po drugiej stronie... i jeszcze - wszystko jest dal ludzi, trzeba tylko umieć z tego korzytać. Jak dla mnie nic sie nie stanie od posłuchania głośniej muzy przez 30-60 min :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Mieszkajac w bloku trzeba sie liczyc z tym, ze ktos lubi sobie posluchac glosno muzyki ! Co robie w moim mieszkaniu to moja sprawa imo ! W czasie ciszy nocnej jest cicho, ale w ciagu dnia moge 'rozkrecic glosniki' na maxa ! :twisted2: Bianka, slyniesz z wypowiedzi, ktore prowokuja, ale nas nie sprowokujesz... Nie tutaj... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Ja jednak uwazam ze bezczelne jest zwracanie uwagi w dzien osobom ktore sluchaja muzyki umiarkowanie glosno, powiedzialbym, ze wrecz cicho, z przesunietym suwakiem volume na 1/4. Mam sasiadke ktora jest nadpobudliwa samotna oraz, nawiazujac do tematu, czesto jest jej nudno. Szuka zajecia kosztem innych, a mowiac dokladniej kosztem mnie :mur: Dla ciebie 1/4 suwaka volume to nie wiele dla mnie tez choc dla kogos kto ma kolumny wielkosci sciany niekoniecznie Wyprowadziłem sie z blokow ponad 5 lat temu a jak jeszcze tam mieszkałem mialem jakies 12 lat wiec sasiedzi mi wcale nie przeszkadzali teraz mieszkam w domku jednorodzinnym i jest rox a od sasiadow dzieli ,mnie jakies 50metrów z kazdej strony od mojego domu :lol: Edytowane 29 Maja 2006 przez Misiu15go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Ostatnio parkując z moim bratem auto (tzn mój brat parkował) na parkingu lekko najechaliśmy za dozwolone miejsce (łuk w lewo po prawej stronie gruba biała linia, za nią droga dojazdowa (dł 5m) pożarowa), a akurat właśnie szła taka "sasiadka ktora jest nadpobudliwa samotna oraz, nawiazujac do tematu, czesto jest jej nudno" oraz "Szuka zajecia kosztem innych" i zaczęła się wydzierać na całe osiedle, że zaraz na policję będzie dzwonić etc. (rozumiem, miała rację no ale można inaczej), i niestety usłyszała mój komentarz (bez wulgaryzmów był). Na dzień starsza się do mnie pluła, że obrażam sąsiadów =] Więc na takie trza uważać :P Jeszcze nie wiadomo co im do głowy wpadnie. btw. co do głośności, racja, zależy jaki kto ma sprzęt, bo owszem Altusy75 + kontur na trawiacie to daje w miarę, ale takie Creative'y SBS 260 + mp3 player (aktualny mój sprzęt audio w moim pokoju) to nawet na max ich możliwości ledwo słychać :P Edytowane 29 Maja 2006 przez serwal4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 no dobra prawie mnie przekonaliscie ;] teraz moze ja powiem o moich sasiadach , z lewej strony mam dwie dziewczyny niby bo za cholere jeszcze zadnej nie widzialem , po prawej stronie mam klatke schodowa wiec mam spokoj, na gorze spokojny kolega z grupy, na wprost niemka , oglnie czasami jak ktos wlczy muzyke to lekko basy slychac a tak oglnie nie narzekam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) mnie jakies 50metruw z kazdej strony od mojego domu ałaaa moje oczy :P Edytowane 29 Maja 2006 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) ałaaa moje oczy :Poslepłem o znowu na 1 stronie jestem ale ze mnie szczesciarz :D wlasnie sie ucze z ksiazka na kolanach ;] Edytowane 29 Maja 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Marzy mi sie kariera hakiera i dlatego uzywam suxor i roxor. Moze ktos mnie zauwazy i przyjmie do klanu (haxo...hakerskiego)? :rolleyes: Dziwne, zawsze sie mnie czepiales o moje omg, suxory, haxory itp itd. Wrzuc na luz, nie ma co sie klocic ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ałaaa moje oczy :Psie doczepił a zmieniłem 5 sekund po napisaniu posta :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...