Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

(...)

Trzeba cicho muzyki słuchać (sąsiedzi nie lubią metalu/punk-rock'a prez ściany słuchać, nie wiem czemu :D)

(...)

temu, że nie każdy lubi słuchać, co sie u sąsiadów za scianą dzieje, względnie kilka mieszkan dalej, cokolwiek to by mogło być; muzyka, czy inne odgłosy życia codziennego. O nocnym nie wspomnę, bo w nocy się śpi. Dobrzy sąsiedzi to tacy, których w ogóle nie słychać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrzy sąsiedzi to tacy, których w ogóle nie słychać.

Tacy sasiedzi zdazaja sie niezwykle rzadko. Wiekszosc nie respektuje umiarkowanego sluchania muzyki tudziez ogladania filmu na dvd i zakluca spokoj pukajac w sciane czy bezczelnie przychodzac i robiac awanture. Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie sprawdza ile kto postow w danym temacie natrzaskal ? :) Bo nigdy tego nie uzywalem ;]

Przy temacie (na glownej stronie osla laczka) masz ogolna ilosc postow napisanych kliknij na nie. Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...czy bezczelnie przychodzac i robiac awanture.

Tak bez powodu - poprostu z wizytą :lol: Ale miałbym lol, jakby nagle sąsiad przyszedł i zrobił mi awanturę niewiadomo o co :lol:

A jak złożę wreszcie subwoofer, to będę się pytał przychodzących sąsiadów gdzie mieszkają - będę mógł wtedy ocenić jego głośność, po odległości niesienia basu :D Oczywiście odsłuchy o 2 w nocy :lol:

Trzymajcie kciuki - jutro mam kolokwium - niezbyt przyjemne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Zejdzcie z Grzecha, on juz swoje odpokutowal...

Dziękuje.

Tymczasem idę w Ffię 2001 pograć (niech żyje klasyka, a co :D)

Jestem lepszy, grałem dzisiaj w 98 ;]

Proponuje rozmowe na temat... Hmmm, cos konstruktywnego, zeby mozna bylo o czyms normalnym wymienic opinie, spostrzezenia... ;]

Co powiecie na dyskusje: "Plusy i minusy zycia w bloku z wielkiej plyty" ? ;]

Ma temat różowego pogadajmy ;]

Wy o strony sie bijecie a do mnie caly temat nalezy jestem jego postfuckerem :)

55 post owned ]:>

A kiedyś to ja byłem tym postfuckerem ale mnie nie kochali i pobili na forum to przestałem ;] Uważaj na nich ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedyś to ja byłem tym postfuckerem ale mnie nie kochali i pobili na forum to przestałem ;] Uważaj na nich ;]

Jestem duzy nie dam sie B)

Trzymajcie kciuki - jutro mam kolokwium - niezbyt przyjemne...

Za mnie tez ja mam tzw "zbója"

Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tacy sasiedzi zdazaja sie niezwykle rzadko. Wiekszosc nie respektuje umiarkowanego sluchania muzyki, tudziez ogladania filmu na dvd i zaklóca spokoj, pukajac w sciane czy bezczelnie przychodzac i robiac awanture.

bezczelni sa ci, którzy hałasują, a nie ci, którzy zwracaja im uwage, by zachowywali sie ciszej.

mialo byc o nudzie a nie o mieszkaniach

pośrednio jest o nudzie, bo blokowiska sa nudne, obok tego, że uciążliwe i nieodpowiednie dla ludzi do życia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bezczelni sa ci, którzy hałasują, a nie ci, którzy zwracaja im uwage, by zachowywali sie ciszej.

Ja jednak uwazam ze bezczelne jest zwracanie uwagi w dzien osobom ktore sluchaja muzyki umiarkowanie glosno, powiedzialbym, ze wrecz cicho, z przesunietym suwakiem volume na 1/4.

Mam sasiadke ktora jest nadpobudliwa samotna oraz, nawiazujac do tematu, czesto jest jej nudno. Szuka zajecia kosztem innych, a mowiac dokladniej kosztem mnie :mur:

Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam takich "dziwnych sąsiadów" <_< ale zagłuszam i udaje że nie słysze :D Bianka masz "dziwne" poglądy na niektóre sprawy :P Spróbuj czasem postawić się po drugiej stronie... i jeszcze - wszystko jest dal ludzi, trzeba tylko umieć z tego korzytać. Jak dla mnie nic sie nie stanie od posłuchania głośniej muzy przez 30-60 min :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Mieszkajac w bloku trzeba sie liczyc z tym, ze ktos lubi sobie posluchac glosno muzyki ! Co robie w moim mieszkaniu to moja sprawa imo ! W czasie ciszy nocnej jest cicho, ale w ciagu dnia moge 'rozkrecic glosniki' na maxa ! :twisted2:

Bianka, slyniesz z wypowiedzi, ktore prowokuja, ale nas nie sprowokujesz... Nie tutaj... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jednak uwazam ze bezczelne jest zwracanie uwagi w dzien osobom ktore sluchaja muzyki umiarkowanie glosno, powiedzialbym, ze wrecz cicho, z przesunietym suwakiem volume na 1/4.

Mam sasiadke ktora jest nadpobudliwa samotna oraz, nawiazujac do tematu, czesto jest jej nudno. Szuka zajecia kosztem innych, a mowiac dokladniej kosztem mnie :mur:

Dla ciebie 1/4 suwaka volume to nie wiele dla mnie tez choc dla kogos kto ma kolumny wielkosci sciany niekoniecznie

Wyprowadziłem sie z blokow ponad 5 lat temu a jak jeszcze tam mieszkałem mialem jakies 12 lat wiec sasiedzi mi wcale nie przeszkadzali teraz mieszkam w domku jednorodzinnym i jest rox a od sasiadow dzieli ,mnie jakies 50metrów z kazdej strony od mojego domu :lol:

Edytowane przez Misiu15go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio parkując z moim bratem auto (tzn mój brat parkował) na parkingu lekko najechaliśmy za dozwolone miejsce (łuk w lewo po prawej stronie gruba biała linia, za nią droga dojazdowa (dł 5m) pożarowa), a akurat właśnie szła taka "sasiadka ktora jest nadpobudliwa samotna oraz, nawiazujac do tematu, czesto jest jej nudno" oraz "Szuka zajecia kosztem innych" i zaczęła się wydzierać na całe osiedle, że zaraz na policję będzie dzwonić etc. (rozumiem, miała rację no ale można inaczej), i niestety usłyszała mój komentarz (bez wulgaryzmów był). Na dzień starsza się do mnie pluła, że obrażam sąsiadów =]

Więc na takie trza uważać :P Jeszcze nie wiadomo co im do głowy wpadnie.

btw. co do głośności, racja, zależy jaki kto ma sprzęt, bo owszem Altusy75 + kontur na trawiacie to daje w miarę, ale takie Creative'y SBS 260 + mp3 player (aktualny mój sprzęt audio w moim pokoju) to nawet na max ich możliwości ledwo słychać :P

Edytowane przez serwal4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra prawie mnie przekonaliscie ;]

teraz moze ja powiem o moich sasiadach , z lewej strony mam dwie dziewczyny niby bo za cholere jeszcze zadnej nie widzialem , po prawej stronie mam klatke schodowa wiec mam spokoj, na gorze spokojny kolega z grupy, na wprost niemka , oglnie czasami jak ktos wlczy muzyke to lekko basy slychac a tak oglnie nie narzekam ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ałaaa moje oczy :P

oslepłem

o znowu na 1 stronie jestem ale ze mnie szczesciarz :D

wlasnie sie ucze z ksiazka na kolanach ;]

Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Marzy mi sie kariera hakiera i dlatego uzywam suxor i roxor. Moze ktos mnie zauwazy i przyjmie do klanu (haxo...hakerskiego)? :rolleyes:

Dziwne, zawsze sie mnie czepiales o moje omg, suxory, haxory itp itd. Wrzuc na luz, nie ma co sie klocic ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...