qbass Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 peace and love ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 oczy wielkiego brata są wszędzie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Polecam chleb ze smalcem do piwa i zelki Barenzungen z Żabki na wieczor do dobrej gry albo dobrego filmu :) Edytowane 29 Maja 2006 przez hydro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Jeszcze 4 godziny i wyruszam na przemyt na Ukraine :mrgreen: BTW u mnie nie dział jak klikne na numer z moim postem, pisze czy chce skopiowac link do schowka :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 nigdy w "plytowcach", na klatce dryfi smieciami i fogle jakims syfem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Polecam chleb ze smalcem do piwa i zelki Barenzungen z Żabki na wieczor do dobrej gry albo dobrego filmu :)o takim połączeniu jeszcze nigdy nie słyszałem ale zelki jutro spróbuje ;] Edytowane 29 Maja 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Taaaa strzeżmy się, WB patrzy :D Jak u Orwella :P Obudzicie się jutro i z czeluści Waszych CRT/LCD?Projektorów/Płócień (jak kto woli oglądać) ujrzycie przemiła twarz, a z głośników jeszcze milszy komentarz: "Co je ****??!! Zapychać do szkoły/pracy/pod kościół/parking przy handlowym (jak kto to woli :))" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 eeee tam ja jutro moge sobie pospac na 11 30 na uczelnie pewnie zaraz wielcy maturzysci powiedza ze maja juz wakacjie ale moge sie pocieszyc mialem wtedy dłuższe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Jak dla mnie to tylko do końca tego tygodnia "nauka", a potem to ..... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 eeee tam ja jutro moge sobie pospac na 11 30 na uczelnie pewnie zaraz wielcy maturzysci powiedza ze maja juz wakacjie ale moge sie pocieszyc mialem wtedy dłuższe :D dlaczego wielcy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 o takim połączeniu jeszcze nigdy nie słyszałem ale zelki jutro spróbuje ;]One maja u mnie 10/10.Niestetymkosztuja 3.85,ale polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 moze dlatego ze sa klasy z technikum [86r] i licea [87] i jest ogolnie "wiele" ludzi :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 moze dlatego ze sa klasy z technikum [86r] i licea [87] i jest ogolnie "wiele" ludzi :P :P Dobra ryba, dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 dlaczego wielcy?ok niech beda malutcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Jak dla mnie to tylko do końca tego tygodnia "nauka", a potem to ..... :)ja tak samo byle przetrwać ten tydz a potem niech sie dzieje co chce B) btw na co idziesz dalej? (tech, lo) i jaki profil?? ;) Edytowane 29 Maja 2006 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ide spac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 A ja dopiero co zasiadam do Losta finalu 2 sezonu :-| Roboty ostatnio mialem tyle ze nie bylo mowy o jakiejkolwiek nudzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja sie ucze i robie głupie referaty <_< szkoda że jeszcze więcej nie zadali posiedze sobie do 4... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja sie ucze i robie głupie referaty <_< szkoda że jeszcze więcej nie zadali posiedze sobie do 4... :mur: po co robisz ? nie lepiej zglosic nieprzygotowanie ? :cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 po co robisz ? nie lepiej zglosic nieprzygotowanie ? :cool: Ta żeby dostac klepke :lol2: jeszcze 3 h i Ukraina, moze coś komuś kupić :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ta żeby dostac klepke :lol2: jeszcze 3 h i Ukraina, moze coś komuś kupić :mrgreen: Ja zamawiam blaszane zabawki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja zamawiam blaszane zabawki. :blink: a jakie to są :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 :blink: a jakie to są :lol2: Nie miales nigdy blaszanych zabawek ? Od ruskich ? ;] Takie fajne, dla dzieci, mozna sie bylo niezle pochlastac nimi. ;D Tylko, ze takie zabawki nie kupuje sie na sztuki tylko kilogramy. ;] Czas spac, czujcie sie przeze mnie pozdrowieni. :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 po co robisz ? nie lepiej zglosic nieprzygotowanie ? :cool:tylko że to koniec roku po 1 nie mam już, po 2 jutro jedyny termin i musze zrobić <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Dzisiaj kupiłem sobie los w totku, do wygrania 9 melonów i od razu się zraziłem ... gdybym wygrał to 10% od wygranej zabierają i niezła lipa bo jestem o 1,8 melona w plery .. i jak tu życ tylko z 7,2 melonami :D Hmmm ... kto by ukatrupił za taką kase ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Dzisiaj kupiłem sobie los w totku, do wygrania 9 melonów i od razu się zraziłem ... gdybym wygrał to 10% od wygranej zabierają i niezła lipa bo jestem o 1,8 melona w plery .. i jak tu życ tylko z 7,2 melonami :D Hmmm ... kto by ukatrupił za taką kase ? Trzeba mieć szczęście to raz a drugi Polskie prawo jak zawsze godne dla Polaka :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A teraz na poważnie; Czego tak mało odwiedzasz forum ? Więcej obowiązków ? :unsure:Na forum jestem praktycznie non stop. Jednak w tej chwili zajmuję się nieco innymi zagadnieniami niż samo moderowanie forum. Jednak, jak już pisałem wcześniej, płetwa jest czujna i w myśl powiedzenia "myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia, ani godziny" nie możesz mieć pewności, że nie zostaniesz nią potraktowany. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 w pletwie dobre jest to ze widac ja z daleka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A ja wreszcie skojarzyłem tytuł 60 sekund z filmem :blink: Mam 4 miejsce w tym temacie. Ciekawe... A na życie w bloku nie narzekam. Jak robię jakąś większą imprezę to idę do sąsiadów z ciastkiem, informacją o nadchodzącym wydarzeniu i przeprosinami :lol: Od urodzenia w bloku, trzecie mieszkanie. A przez okno widze pola pszenicy i stadnine koni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Wróciłem z Ukrainy od 4 do 8 :mur: ide spac :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...