.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A ja myśle ze ktoś usuwa swoje posty z poprzednich stron :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja wykasuje jakiegoś i znowu będzie miał kto inny 1000-sięcznego :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Nie rób tego, bafmy sie uczcifie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Kto to jest taki nieuczciwy,wystap i pokaz swoja twarz :evil: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) fajnie mam 1000 posta ale nawet go nie zamierzałem mieć Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja przypadkiem ustrzelilem posta nr. 69 ;] żondze 8) Przystopujcie bo nie wyrabiam juz ! Co wy ludzie zajec nie macie zadnych ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja zaraz ide tłuc sie Ogarem 205 po osiedlu [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Ja przypadkiem ustrzelilem posta nr. 69 ;] żondze 8) Przystopujcie bo nie wyrabiam juz ! Co wy ludzie zajec nie macie zadnych ? :P nie mam nic do roboty, może zjęm coś awansowałem na 10 miejsce gaduł w tym temacie ;) Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Heh :PAsta: Ja się ide podłuc Simsonem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Grałem niecałą godzine w CS:S'a a tu prosze, ponad 40 postów Postfuckerski topic, zaprawde Ur6aN, gratulacje #1000 hydro, no cóż, się nie udało :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 To ja się może potłucze komarkiem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A mi sie smutno zrobilo nagle :( Macie budyn ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Mamy obiad. Gangsterze sie?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Actimel ;pppppppppppppppp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Nie pytam co tam u Ciebie na talerzu zdechło.. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ryż, ziemniaczki, brokuły, kalafior oraz gołąbek. stfu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Nie pytam co tam u Ciebie na talerzu zdechło.. :>To iba był wściekły kurczak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 obiad już skonsumowany @poca poproszę królewskiego napoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Macie cos dla mnie ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Nima. Wypity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Nima. Wypity.Pokaz ID dzieciaku.. I adres sklepu w którym Ci bro sprzedali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Codename 47! bijacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Postfuckerstwo czystej wody .... :D Nawet bez udawania, że jest inaczej .... :blink: :lol: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Postfuckerstwo czystej wody .... :D Nawet bez udawania, że jest inaczej .... :blink: :lol: :lol2: ty temat założyłeś a więc ty za temat odpowiadasz he-he @poca powiedz że bronka przed domem znalazłeś :) Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja się zabieram właśnie za obiad :) mam dziś klopsy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Eee tam, już mu prawie 18 stuknęła, więc nie ma czego sie czepiać ;) A czy nie jest tak, że prawie robi wielką różnicę?? :lol:W tym wypadku stwierdziłbym, że raczej nie To tylko pare miesięcy Edytowane 31 Maja 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Eee tam, już mu prawie 18 stuknęła, więc nie ma czego sie czepiać ;)A czy nie jest tak, że prawie robi wielką różnicę?? :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) .... a jak wiemy prawie robi dużą różnice ;) EDIT: wheelerfan widze że o tym samym pomyśleliśmy :P Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Eee tam, już mu prawie 18 stuknęła, więc nie ma czego sie czepiać icon_wink2.gifNie wierze, ta data w profilu jest oszukana :lol2: Zaraz ja sobie zmienie i będe starzy, a o zmiane nicka poprosze Paranoi'K'a ;) Ale sie rymuje ;] EDIT: No patrz, to już chyba 3 czy 4 moja strona ;] Edytowane 31 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) EDIT: No patrz, to już chyba 3 czy 4 moja strona ;] nie ciesz sie tak jedno kliknięcie i może być moja ;) Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...