Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) jateż tak straciłę to miejsce kas niechcący zdobył 1111 post Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Tak,gram na kodach.Ath to nie fair,uczciwie je ukradlem :) Edytowane 31 Maja 2006 przez hydro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Heh narazie KAS ma 1111 post, ale widze że już były przekręty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Tak,gram na kodach Punk Buster Cie wykryl i wykickowal z #1111. ;] Edytowane 31 Maja 2006 przez ath Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Heh narazie KAS ma 1111 post, ale widze że już były przekręty :(A co za 1111 jakas nagroda ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) hydro i z pifa nici ide pojeżdzić na rowerek moze puźniej tu jeszcze zaglądne ale proszę zwolnić z tempem żebym 10 str. nie musiał nadrabiać Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) A co za 1111 jakas nagroda ??No pisalem juz (ale musialem skasowac posta, zeby hydrzy post spadl na 1110 ;] ). ze do wygrania smycz i kaganiec z logo purepc. ;] Edytowane 31 Maja 2006 przez ath Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 hydro i z pifa niciPo powrocie do domq wypije sobie 2 i pol heinekenka :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No pisalem juz (ale musialem skasowac posta, zeby hydrzy post spadl na 1110 ;] ). ze do wygrania smycz i kaganiec z logo purepc. ;]Heh smycz na klucze moze byc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Gdzie mam wejsc w te statystyki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Gdzie mam wejsc w te statystyki :) xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Nie tak tylko napisałem :P Sprawiedzliwość musi być :P hmm a właściwie to chyba ten kaganiec i smycz... :lol: Nie daje rady przy takim tempie. Edytowane 31 Maja 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 tu masz hydro adres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Gdzie mam wejsc w te statystyki :) O te statystyki chodzi Tobie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 2159684[/snapback] O te statystyki chodzi Tobie ;) Wlasnie, ze nie, bo o te !!!69 -> http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Hydro znowu mnie przegonił i już nie jestem w 5 :( :lol: Ide sobie coś zjeść bo budyń to przeszłość. Zapomniał bym: Smacznego JROX :lol2: Edytowane 31 Maja 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Z jakiego miejsca wchodzicie by to sprawdzic,odrazu bym sprawdzil w innych tematach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Z jakiego miejsca wchodzicie by to sprawdzic,odrazu bym sprawdzil w innych tematach :) Klikasz na liczbe postów przy topic'u Czyli: Edytowane 31 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Z jakiego miejsca wchodzicie by to sprawdzic,odrazu bym sprawdzil w innych tematach :) tyle lat na forum, a nie wie :lol: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Z jakiego miejsca wchodzicie by to sprawdzic,odrazu bym sprawdzil w innych tematach :) Klikasz na liczbe postów przy topic'u To jest scisle tajne, dostep maja tylko userzy, ktorze sa zarejestrowani w kole gospodyn wiejskich. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Hehe a ja wlasnie sobie robie budyn :P A potem na rowerek pojdzic. Wkoncu sie pogoda poprawila.. 1129 post samych bzdur :D Khe khe jiuz 1133. Czat sie zrobil Edytowane 31 Maja 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) To jest scisle tajne, dostep maja tylko userzy, ktorze sa zarejestrowani w kole gospodyn wiejskich. ;]no ja jestem i nie wiedziałem :D Edytowane 31 Maja 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No wchodze tam a tam nakierowuje mnie na ten nr posta a nie na statystyki.Chce sie zapisac na te kolo gospodyn :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Czat sie zrobilKiedyś chyba na polczacie był pokój jeszcze pod nazwą tweak. Może ktoś założy pokój i będziemy tam pisać a nie sobie tutaj statystki podbijać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 czat odpada bo nie mam javy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Kiedyś chyba na polczacie był pokój jeszcze pod nazwą tweak. Może ktoś założy pokój i będziemy tam pisać a nie sobie tutaj statystki podbijać ;] I tak temat poleci do smietnika, wiec Wasze starania na podbicie sobie postow na marne. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Grzechu_1990 gratuluje imponujacej liczby postów w temacie ;p 69 Edytowane 31 Maja 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) czat odpada bo nie mam javy icon_lol.gifSobie ściągnij ;] Ja ściągnąłem firewall'a ale chyba nie spełnia swego zadania, jakiś sygate personal firewall ;] Chyba zainstaluje coś innego, może outpost'a ;] EDIT: mayo dzięki ale Kas i Antar1us mają więcej ;] Trzeba po pisać jeszcze ;] EDIT2: grzesiu ma posta 1111 :blink: Edytowane 31 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No to może kanał na ircu?? tweakowy chyba jeszcze jest?? to czemu póre miałby nie mieć takowego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Sobie ściągnij ;] Ja ściągnąłem firewall'a ale chyba nie spełnia swego zadania, jakiś sygate personal firewall ;] Chyba zainstaluje coś innego, może outpost'a ;] EDIT: mayo dzięki ale Kas i Antar1us mają więcej ;] Trzeba po pisać jeszcze ;] O to chodzi ? http://www.polchat.pl/chat/?room=tweak&x=13&y=10 Musicie teraz zrobic nowy chat pod nazwa PurePC. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...