JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No co? dopiero 40 stron... :D Chaos jutro prohibicja także na prezenty nie licz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Chaos jutro prohibicja także na prezenty nie licz :Ppro.. co? ja tam se dzis nakupilem Carlsbergów .. a pozatym w akademiku zawsze browar sprzedają ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Przynajmniej tak słyszałem :/ Wbijaj na czata http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 ;] [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Wiecie,ze wykopali moderatora z polczata ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ale nabijata te posty ;). Nawet wszystkiego nie przeczytałem. Wchodźcie na czata ;). A w temacie to nuda... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 W radiu słsyzałem, czasami jeżdze z ochoty do centrum właśnie 25 lub 9, teraz nawet strach z domu wyjść :mur: Co do emerytów chyba ParanoiK jest najstarszy ;] Para się ucieszy ............ :blurp: oj będzie będzie ......... :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Para się ucieszy ............ :blurp: oj będzie będzie ......... :twisted2:Para jest młodziak i tyle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Kurde byłem w garażu a tam taki ogromniasty pająk siedział (coś wielkości paznokcia na kciuku) potraktowałem go młotkiem ale mi świnia zwiała a do tego odpadł spory kawał tynku :/ Nie mam cementu jak to przylepić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ciesz sie, ze niespotkalo Cie takie cos: Musialbys miec wtedy taki: A do zalatanie dziury mozesz uzyc: Ktore nastepnie - po umieszczeniu w ubytku - potraktujesz czyms takim, zeby stwardnialo: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Hmm... jak to możliwe że tak nudny temat na tak ciekawym forum ma taką popularność... O_o A u mnie w domu czasem to chodzą takie małe pająkopodobne żyjątka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 powiem Wam ze nie glupie to winko francuskie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Jak sobie pewnogo wieczoru siedziałem przed kompem to po ścianie przebiegł mi pająk wielkości niecałej dłoni bez palcy. O_o Jak dostał z papucia to nie było czego zbierać B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Pająki są fajne :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) szczegolnie takie po duzej ilosci alkoholu ;) :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Szanujcie pająki bo wyłapują wam muchy, komary i inne ustrojstwa a do tego można nimi postraszyć dziewczyny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Ciesz sie, ze niespotkalo Cie takie cos: www.the-lost-site.neostrada.pl moze takie?? to moj futrzak :P Edytowane 31 Maja 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Ja sie boje pajakow!! A wiecie ze czlowiek przez cale zycie zjada iles tam robial :| Czytalem w CDA PS:Wlasnie przeleciala kolo mnie mucha :[ jak mnie rano obudzi to ja skatuje :) Kiedys jak polowalem na muche nie mialem packi to chcialem ja CDA a byla taka wielka miesna czy cos :] jak ja ryplem to az poczulem opor i takie PUK i wpadla na szafe wiec po nia poszle podchodze patrze a ona STILL LIVE! myslalem ze to impasible ale przezyla! PS2:Wlasnie jak zarypalem blokiem w kratke przezyla :[ musze ja zniszczyc :-) Ale zrobilisice tasiemca :] EDIT:ZABILEM :] pobralem ja 3 headami :] Edytowane 31 Maja 2006 przez KaxxL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Arnie, nie cytuj obrazkow, bo dostaniesz pletwa [; BTW, fajny futrzak, ale i tak ja bym go do reki nie wzial ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) chciał bym takeigo ale ile takie coś kosztuje niejwięcej tyle co druga karta do SLI w moim kompie A gdzie ja bym takiego tzrymał?? Do obudowy z nim nawt ciepło by tam miał, ale niech nie wchodzi pod radiator od proca bo będdą udka z pajączka;) Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Coś w temacie cicho :( Do jutra trzeba by się dorobić chociaż tych 50 stron ;) :P Fajnego pajączka masz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja sie boje pajakow!! A wiecie ze czlowiek przez cale zycie zjada iles tam robial :| Czytalem w CDA Wiem coś o tym, bo dużo na rowerze jeżdżę :lol: wieczorem to by się chciało jakąś maskę ubrać - i się ludzie dziwią czemu w okularach jeżdżę jak słońca nie ma... BTW - brutale - zostawcie biedne muchy i pająki w spokoju :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 chciał bym takeigo ale ile takie coś kosztuje niejwięcej tyle co druga karta do SLI w moim kompiemasz voodoo2?:> taki kosztuje z 20zl jak jest maly [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 impreza sie rozkreca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 geez kolejne 2h w warcrafta i 2 strony postow przedemną były... zwolnijcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Boszzzz... a Wy znowu o pajakach :/ Mam straszną arachnofobie ;[ teraz bd miec Lęk-Przed-Wejściem-Na-PurePC ;] Hmm ale tasiemiec ;] Imponujący... Pol dnia temu było o 10 stron mniej! Zaczynam sie zastanawiac czy wy rzeczywiscie nie macie nic ciekawego do roboty :lol: ahia i ja myslalam ze to baby uwielbiają nawijać o niczym (o [gluteus maximus] maryni ;p) A tu na forum komputerowym wiekszosc jest facetow, jakby nie bylo ;] A gaduły patentowe ;] PS. Oszczedzcie mi juz futrzakow na dzisiaj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 kashienka to już wiem co Ci na 8 nastke kupimy lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) kashienka to już wiem co Ci na 8 nastke kupimy lolPffffffffffffffffffffffffff ;] Kax Ty (tu bym wpisała pewne hmm.. epitety ale mnie z%tują;p) Nie wpuszcze Was na moja 8nastke z zadnym zywym zwierzeciem;p bedzie rewizja przy wejsciu ^^ Mistrz Głupich Pomysłow jestes ;] Zreszta wiesz ;p Ban na zyczenie moze byc w kazdej chwili :D :D :D Edytowane 31 Maja 2006 przez kashienka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 jak już to miszcz :lol: P.S Arni załatw mi no jakiegoś pajaka na lipiec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Arnie a ten Spajderman to tresowany jest? W sensie czy np nie odwala mu aby zwrócić się w jakiś sposób przeciwko swemu opiekunowi, no i jak wygląda łapanie z nim kontaktu? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Tylko ze z reguly kashienko droga te pajaki sie bardziej ciebie boja ;) Nie raz mialem takiego futrzaka na lapie i ciagle chial dac dyla ;) Ja tam dzsiaj wolny czas przeznaczylem na porzadki z CD... Czesc poszla do kosza. Wyldaly jakby ktos nimy deski cheblowal ;) Czemu ten temat jeszcze nie zamkniety :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...