Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 jak wam sie nudzi to zapraszam tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry2159469 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 jak już to miszcz :lol: P.S Arni załatw mi no jakiegoś pajaka na lipiec :D sam sobie zalatw [; www.allegro.pl :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Tylko ze z reguly kashienko droga te pajaki sie bardziej ciebie boja ;)Wanna bet?:> Bardziej one mnie niż ja ich?;] Napewno nie ;] buehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 sam sobie zalatw [; www.allegro.pl :> a można poczta polską pająki wysyłac?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a czy poczta musi o wszystkim wiedziec?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Proba oszustwa poczy polskiej ? ;] Lol i jeszcze straszenie 'biednej, niewinnej' kashienki pająkami?!:> Boszzz... Moderaturzy z%ujcie ich wszytkich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 tam oszustwo:P tajemnica korespondencji [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 kto tu mówi o oszustwie?? DHL'em zamówie :P i jakie straszenie?? o co hozii :lol: P.S wbij na czata bo cie obgaduja haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 P.S wbij na czata bo cie obgaduja hahaczo!?:> Mnie obagdują na czacie!? ;] Kto taki bezczelny...?! i link to czata poprosze, pewnie gdzies bym znalazla ale mi sie szukac ne chce! :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 czo!?:> Mnie obagdują na czacie!? ;] Kto taki bezczelny...?! i link to czata poprosze, pewnie gdzies bym znalazla ale mi sie szukac ne chce! :> za lenistwo też są % :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 i jeszcze straszenie 'biednej, niewinnej' kashienki pająkami?!:> Ja to na twoim miejscu bałbym się węży ... niektóre jak ugryzą to 9 miechów puchniesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Wam nudno a ja mam zlamane 2 zebra :P w wieku dla Was juz starczym :P PLus z tego taki ze nie moge sie ruszac wiec albo leze w lozku z pda albo siedze przed komputerem. btw. nikomu nie zycze takiego urazu. Boli gorzej niz zeby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A co za wypadek miałeś? Masakra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Sciagalem segregatory z szafy :D I bralem po 3 na raz. I srodkowy mi spadl... idealnie tak na zebra. okuciem. Nie bolalo 3 dni wcale. Potem zaczelo. BARDZO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Sciagalem segregatory z szafy :D I bralem po 3 na raz. I srodkowy mi spadl... idealnie tak na zebra. okuciem. Nie bolalo 3 dni wcale. Potem zaczelo. BARDZO. uhum tak to jest, przypomniał mi się historyjka na ten temat : Majster na budowie podchodzi do murarza i pyta : - Zdenek dlaczego ty nosisz po jednej desce a Marian po 3 na raz ? - A widzisz majster bo Marian to nierób i nie chce mu sie z deskami chodzić to tak dużo na raz zabiera :D Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 :blink: Segregator? Nie sądziłem że może być tak niebespieczny... To ciężki musiał być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Pewnie były w nim mandaty karne Leppera ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 To już wszystko jasne ;) Tylko co robił przy nich Przemol^N ? :legal: Szybko wracaj do zdrowia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 z okazji dnia dziecka wszystkiego najlepszego :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Coś czuję ,że to będzie dzień spamera :) (który poinien być obchodzony codziennie :D) Edytowane 31 Maja 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 wielki powrot Neo_x na czata ;) http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 wielki powrot Neo_x na czata ;) http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 Strasznie seksualnie lokalizacyjny ten czat. Do rana. A kto ma dziś świeto temu wypaśnych gadżetów życzę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 czasami zaluje ze moje dziecinstwo przeminelo z wiatrem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 czasami zaluje ze moje dziecinstwo przeminelo z wiatrem ;)jestem tak zmeczony ze przeczytalem i przekrecilo mi sie dziecinstwo na hehe niewazne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 hahaha [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie wpuszcze Was na moja 8nastke z zadnym zywym zwierzeciem;p bedzie rewizja przy wejsciu ^^ Sami się wprosimy :lol2: to bedzie taka suprise ala pająkos :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 jestem tak zmeczony ze przeczytalem i przekrecilo mi sie dziecinstwo na hehe niewazne nie mow ze na "dziewictwo" :mur: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Kurcze ptaszki już ćwierkają za oknem ... prawie nie ma wcale chmuerk czyli ... szykuje się ładny dzionek, w sam raz na spamowanie :D Ide coś zjeśc i w kime EDIT ----- Heheh pierwsza strona moja :P Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jakiś wróble mi na parapecie siadł i drze dziób :D :blink: Ogólnie jest zimno i beznadziejnie :mur: Nie mam zamiaru iść spać B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...