Neo_x Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ee tam.. moj odkurzacz sluzy do pedzenia bimbru ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 no widzisz ja swoim smarzylem frytki :( ale sie spalil od tej benzyny na ktorej smarzylem, [ciach!]a szybko sie pali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 :blink: Wchodze na chata, a tam co?... ... nie ma nikogo :blink: Może dlatego że piątek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 A ja troche się boje wyjść na dwór bo przed moim oknem stoją nawaleni szalikowcy :blink: Musiałem muzyke na ful włączyć żeby zagłuszyć to - Pie*****ć Łks ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) a ja sie nie boje ha bo kuszczak w ciemnosci za reke prowadzi mnie :) on nikomu nie przepusci Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Black_war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Coś topic się wolno rozwija ;p ja dzis kolejne 4h w warcrafta, jeeny jak ta gra wciąga. Oczywiscie za drugim razem moj team przegrał bo sojusznik jest lam3m i nie umie grać...<ok> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 pff ten topic to jeden wielki spam :) zajebiscie:banana: i o to chodzi :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 OMG tydzien i 50 stron pierniczenia o niczym. Pogratulować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Jak już coś to o wszystkim i o nicznym ;) A wszystko dzięku Andy'emu :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 przeciez o to chodzi w tym temacie.. cos ci nie pasuje ;> ? no offence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Hehe :) temat full wypas :) Ja siedze i słucham muzy lecz za pare minut trzeba iść spać bo jutro jade do opola o 9.00:D Mam nadzieje, że wyjazd się uda, chociaż będę musiał kuć na sprawdziany w poniedziałek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a ja umieram... bo wciaz nie mam sily wstac z fotela... niech ktos mi przyniesie cos do picia bo wysycham.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja mam gorzej bo niedośc, że wysycham to jeszcze przedemną stoi butelka sprita i to pusta <susza> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 dobra.. przenosze sie do lozka... narazie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Ja też :) Trzymajta i miłych snów dla wszystkich:)DObranoc P.S Jak już nikt nie będzie zaglądał do tego tematu to wyłączcie światło :) Najlepiej niech to zrobi Sikor Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Remikd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ile ja bym teraz dał za schłodzonego sprajta... Dobra, ide coś poszukać do picia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ja znalazlem orenzade helleny.. co prawda nie calkiem zimna ale do picia... odrazu lepiej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 A ja mineralną muszynianki i kubusię marchew, morela, jabłko którego aktualnie sącze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a ja pije skapciałą wode przegotowaną z czajnika, bo sok wypity, zwykła woda gazowana równiez, pięknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Dwie warki poszły sobie [;(winc nie suszi ;) ). A Black_war idzie na number aдин b зmo post :blurp:. Mamy liste spamerów ;] jak fajnie nej trzeba zbytnio szukać hrhr;). Piszcie sobie ;]. Ja mogę zgasić światło jak trzeba ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Własnie wróciłem od cioci bo pomagałem jej pisać książkę ... nawet nie miałem czasu nic zjeść. No nic trzeba to nadrobić ... lece do sklepa bo browarencje ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 A ja położyłem się na lekki sen o 20:00 i co wstałęm o 0:48 :blink: A wydawało mi się że przespałem moze z godzine. BTW Sikor jak tam Kasia :lol2: , kiedyś dasz mi w moje łapy swoja płetwe potrzymać :mrgreen:, żeby tutaj kogoś pociachać :blurp: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) BTW Sikor jak tam Kasia :lol2: , kiedyś dasz mi w moje łapy swoja płetwe potrzymać :mrgreen:, żeby tutaj kogoś pociachać :blurp: :plum: Tee zapomniałem ,że na strchu mam gdzieś płetwy do pływania :D Idę poszukać .... Prawie jak Sikor :D Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Nie no nie moge :mur: :mur: :mur: godzina jak jest każdy widzi ale żeby od 4 dni padał deszcz i teraz znowu to mnie już krew zalewa :angry: :mad: :mad: :mad: :mad: A teraz to już wątpie czy w ogóle bedzie słońce świecić Edytowane 3 Czerwca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 qrnaaaaaaaaaaaaa nie maja kogo w domu budzic to obudzili mnie zeby po ciotke ktora z aten przylatuje pojechal z wujkiem o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ale ładne słoneczko świeci :D Ide sobie kawke wypić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 aaleee fajna pogoda.... a teraz ide spac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wyspałem się. Na dworze pogoda jako tak, ale mogło by być cieplej. Nasz topic strasznie zwolnił! Nie było mnie pół dnia a tu tylko pół stroniki przybyło! masakra! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wyspałem się. Na dworze pogoda jako tak, ale mogło by być cieplej. Nasz topic strasznie zwolnił! Nie było mnie pół dnia a tu tylko pół stroniki przybyło! masakra! Mordulacja czasem wpadnie i pogrozi szabelką za postfucking to się użyszkodniki spłoszyły i się bojom :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Mordulacja czasem wpadnie i pogrozi szabelką za postfucking to się użyszkodniki spłoszyły i się bojom :blink:Chyba masz rację jak się nie mylę to stało się po apelu Sikor'a. I znów zaczyna się nuda na forum ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...