Gość Kaaban Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Chyba masz rację jak się nie mylę to stało się po apelu Sikor'a. I znów zaczyna się nuda na forum ;) nom ja sie zastosowałem do tego ;) ale na czacie jest fajnie i el0 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Panowie, panowie ! Czas zakasać rękawy i pokazać kto jest największym spamerem na PurePC ! Do dzieeeła ! :D Edit : Uszczeliłem bardzo el0 cyferke ;D Edytowane 3 Czerwca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 dobra nuda nudą a ja mam problem z goleniem się kłaki mi urosły pod nosem i nie wiem jak się za to zabrać a taty nie spytam bo za granicą co polecacie na początek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) nom ja sie zastosowałem do tego ;) ale na czacie jest fajnie i el0 :DByć możę ale jak wszedłęm tam dwa razy pod rząd to nikogo nie było :( Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ur6an : Przedwczoraj było 9 osób i było fajnie i młodzieżowo. ;) Najwiecej osób jest wieczorem ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ok ja już jestem na nogach :D Poranne biegi i 2 kawki, to jest to :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ble nienawidze biegać :P Kawki też nie lubie :P Jak tam u was pogoda ? U mnie bezchmurnie, ale słońca nima :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Biegać mogę aale nie odrazu z rana. Kawki tez nie lubię. Pogoda taka że: słonica nima, chmury są, ciepło nima, deszczu tez nima. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 O formę trzeba dbać :D U mnie też cieplutko i ani jednej chmurki :) Zaraz szykuje laptopa oraz leżaczek i jadę na działkę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jak tam u was pogoda ? U mnie bezchmurnie, ale słońca nima :DTo dziwne zjawisko u Ciebie wystapilo :lol: U mnie sa chmury i sloneczko przyswieca od samego ranka ;). Trzeba isc do wodopoju napic sie jakies kawki bo cos spiacy jestem. plóm :plom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wchodzić na czata ;] http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 ale dzisiaj sobie pospalem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 To dziwne zjawisko u Ciebie wystapilo :lol:Czemu?? W polsce za czasu kaczych rządów jest wszystko możliwe :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wchodzić na czata ;] http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 Wow to my mamy czata :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 nom mamy od jakiś trzech dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Od czterech ... :plom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 wypas mamy od czterych dni chata :lol: i temat który osiąga 50 str w 8 dni bodaj że Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Nie zaglądałem troche do tego tematu i znowu się rozrosło Temat ten ma niewiele ponad tydzień, a jest wielkości tematów, które mają 2, 3 lata :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 bo zawsze łatwiej pisać o niczym niż o czymś :) SPAM górą!!! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 kurna jakies debile przed blokiem droge naprawiaja.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 u mnie już ponad tydzień jest przekopana cała droga bo wodę wymieniają chodnik zdarli bo tez wymieniają to się tak toczy od pon-pt od 8.00 do 15.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 7 postów do 50 strony .. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Cze wam! U mnie dziś pogoda nawet fajna. Ciekawe czy utrzyma sie do końca dnia... 6 postów do 50 str. Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 nie 5 postów już teraz 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 a u mnie pogoda ladna ale.. zimno.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Troche pospamować... Pogoda łaaadna :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 u mnie też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Ciekawe jaka jutro będzie?? Może na ryby pojade... Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) kolejna strona nr 50 w dniu 8 Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 ide sobie jajecznice usmazyc.. mysle ze 7 jajek starczy jakby sie nie edytowaly poprzednie posty na tym forum po wpisaniu posta przy uzyciu szybkiej odpowiedzi to ten temat pewnie dzieki mnie mialby juz ze 60 stron ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...