Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Pasta ale To tylko numerek strony ;)

Dobra wracamy do poziomu trzeba go trzymać bo nas sikor % obdaruje za spamowanie :lol2:

Edytowane przez Ur6aN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ur6an gratulacje :D

Nie wiem czego tu gratulowac :blink:

kolejna strona nr 50 w dniu 8

Takie posty bym oprocentowal :twisted2:

Cos czuje, ze temat dlugo juz nie "pozyje" i za chwile skonczy sie "dzien dziecka" :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze jechać na zakupy ... ble ... stara znowu zrobiła taką długą listę typu srajtaśma, jak to wszystko już kupie to mi chyba amory w aucie strzelą.

Pogoda jest naprawdę zarąbista, słonko ładnie swieci i przygrzewa, chyba później pójdę pomalować sobie rower

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JEZU! patrzcie co moja ciotka przywiozla z tych Aten ze soba o_O http://img159.imageshack.us/img159/1664/10003131xw.jpg poprostu zmieklem o_O -_- a jak sie dowiedzialem ze zaplacila za niego 700 euro to kopara mi opadla -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JEZU! patrzcie co moja ciotka przywiozla z tych Aten ze soba o_O http://img159.imageshack.us/img159/1664/10003131xw.jpg poprostu zmieklem o_O -_- a jak sie dowiedzialem ze zaplacila za niego 700 euro to kopara mi opadla -_-

hahaha co to za predator :lol2: ile dala????????????? :blink: :huh: :-| <_< :blink:

EDIT

zapomnialem dodac ze pogoda u mnie jak przez ostatni tydzien: chmury, 0 slonca, czasem deszcz :(

Edytowane przez balrogPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiecie co najlepsze? ten pies ma jakies alegie na jedzenie.. moze jesc tylko ryz i kurczaka... jak dostanie jakis kawalek czekolady czy wolowiny to wyskakuja mu ciapki :lol: byla z tym u weterynarza w atenach... i wyobrazcie sobie ze ona kupuje leki po 10 euro za tabletkie (slownie: dziesiec euro za JEDNA tabletke) a w opakowaniu sa 4.. jak podliczyla to mysli ze wydala okolo 600 euro na same leki dla tego psa -_- dobrze ze nie slyszycie jak on chodzi i niucha.. normalnie takie dzwieki wydaje jak swiniak.... na dodatek ja mieszkam na 4 pietrze.. a ten pies nie lubi chodzic po schodach.. i moja ciotka go wnosila :lol: jak patrze na tego psa to nie wiem czy mam smiac czy plakac.. to wyglada jak duzy nietoperz bez skrzydel... on ma taki smieszny rozstaw galek ocznych ze jedno z nich patrzy w kierunku gdanska a drugie w kierunku zakopanego :lol: ta... ciotka by mnie chyba zatlukla gdybym sprzedal tego psa :P

ten pies mnie molestuje.. od 15 min siedzi i sie gapi na mnie :lol:

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JEZU! patrzcie co moja ciotka przywiozla z tych Aten ze soba o_O 2164003[/snapback]

...

ten pies mnie molestuje.. od 15 min siedzi i sie gapi na mnie :lol:

Może mu się podobasz :lol: ;) Bo wiesz ma takie dziwne oczy i może myśli, że jesteś suczką :lol:

Oczywiście Joke ;) no offence.

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...