.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ur6an gratulacje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 uau truskawki sa coprawda 8zl/kg ale sa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 O w morde ! Ładny dzionek mamy ... w sam raz na unicestwienie wszechświata ;) Chyba posprzątam w kiblu bo rano usłyszałem jakieś kumkanie ze sracza ... ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Dzięki Pasta ale To tylko numerek strony ;) Dobra wracamy do poziomu trzeba go trzymać bo nas sikor % obdaruje za spamowanie :lol2: Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ale jaki ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 uuu... słońce zaszło i się zimno robi ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 to wam zaby z kibla wyzlaza.. ? mi weze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Własnie przypomniał mi sie dzisiejszy sen. Jezdziłem po sklepach i wykupywałem wszystkie banany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Ale jaki ! :DTrzeba się sikora spytać ;) Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 fajny jest taki spam ;) robimy zaklady kiedy temat zamkna ? i kto ile dostanie % ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Pewnie Sikor maczał w tym palce :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 ja obstawiam ze poleci po 30% dla kaazdego i temat poleci ok. 65 strony ;) no to [gluteus maximus], wlasnie sie dowiedzialem ze nie ma jajek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Fajno by bylo jakby setki się doczekał :> A stawiam że po 20% dla najwiekszych spamerów ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 oo jestem najwiekszym spamerem dzisiaj ;> poki co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ur6an gratulacje :DNie wiem czego tu gratulowac :blink: kolejna strona nr 50 w dniu 8Takie posty bym oprocentowal :twisted2: Cos czuje, ze temat dlugo juz nie "pozyje" i za chwile skonczy sie "dzien dziecka" :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 o dzisiaj w tv leci Nuklearny szantaż 2 :D Ide sobie zapasy zrobić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 ee... inaczej dzisiaj na mtv leci south park ;) kurcze mimo ze jestem juz calkiem dorosly nadal mnie to bawi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 łeee sklepy są pozamykane o_O Ok jade sobie na działeczke odpocząć troche od PC ( biorę się za laptopa :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Musze jechać na zakupy ... ble ... stara znowu zrobiła taką długą listę typu srajtaśma, jak to wszystko już kupie to mi chyba amory w aucie strzelą. Pogoda jest naprawdę zarąbista, słonko ładnie swieci i przygrzewa, chyba później pójdę pomalować sobie rower Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 dobra oficjalnie oswiadczam ze juz mi sie nie chce spamowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 wstaaalem... a teraz ruszamy pupe z domu bo jakis festym w parku na brodnie jest ;) trza obadac jaki browar sprzedaja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ja też może obadam festyn jakiś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 JEZU! patrzcie co moja ciotka przywiozla z tych Aten ze soba o_O http://img159.imageshack.us/img159/1664/10003131xw.jpg poprostu zmieklem o_O -_- a jak sie dowiedzialem ze zaplacila za niego 700 euro to kopara mi opadla -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) JEZU! patrzcie co moja ciotka przywiozla z tych Aten ze soba o_O http://img159.imageshack.us/img159/1664/10003131xw.jpg poprostu zmieklem o_O -_- a jak sie dowiedzialem ze zaplacila za niego 700 euro to kopara mi opadla -_-hahaha co to za predator :lol2: ile dala????????????? :blink: :huh: :-| <_< :blink: EDIT zapomnialem dodac ze pogoda u mnie jak przez ostatni tydzien: chmury, 0 slonca, czasem deszcz :( Edytowane 3 Czerwca 2006 przez balrogPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Woo 700 ojro - sprzedaj go i kup coś do kompa. Balrog - okulary chyba trzeba by kupić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) a wiecie co najlepsze? ten pies ma jakies alegie na jedzenie.. moze jesc tylko ryz i kurczaka... jak dostanie jakis kawalek czekolady czy wolowiny to wyskakuja mu ciapki :lol: byla z tym u weterynarza w atenach... i wyobrazcie sobie ze ona kupuje leki po 10 euro za tabletkie (slownie: dziesiec euro za JEDNA tabletke) a w opakowaniu sa 4.. jak podliczyla to mysli ze wydala okolo 600 euro na same leki dla tego psa -_- dobrze ze nie slyszycie jak on chodzi i niucha.. normalnie takie dzwieki wydaje jak swiniak.... na dodatek ja mieszkam na 4 pietrze.. a ten pies nie lubi chodzic po schodach.. i moja ciotka go wnosila :lol: jak patrze na tego psa to nie wiem czy mam smiac czy plakac.. to wyglada jak duzy nietoperz bez skrzydel... on ma taki smieszny rozstaw galek ocznych ze jedno z nich patrzy w kierunku gdanska a drugie w kierunku zakopanego :lol: ta... ciotka by mnie chyba zatlukla gdybym sprzedal tego psa :P ten pies mnie molestuje.. od 15 min siedzi i sie gapi na mnie :lol: Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) JEZU! patrzcie co moja ciotka przywiozla z tych Aten ze soba o_O 2164003[/snapback] ... ten pies mnie molestuje.. od 15 min siedzi i sie gapi na mnie :lol: Może mu się podobasz :lol: ;) Bo wiesz ma takie dziwne oczy i może myśli, że jesteś suczką :lol: Oczywiście Joke ;) no offence. Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 U mnie okropna pogoda ani na rower nie mogę wyjść bo ciągnie że hejj i tak jeszcze w prognozach przez cały tydzień 0.o gdzie to lato :( mam dość już mi się nie chce siedzieć w domu !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 lato ? zaczyna sie chyba 22 czerwca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) nagram telefonem jak bedzie okazja jak on niucha i wacha :P edit :P this is a 51 page :P Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...