Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 mialem kiedys boksera (dawno juz nie pamietam czy to aby napewno byl boxer) i tez warczal jak swiniak ;) chyba wszystkie psy tego wygladu takie odglosy wydaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 http://img101.imageshack.us/img101/7792/10003145jr.jpg http://img101.imageshack.us/img101/6879/10003150pv.jpg moj pies sie fajnie denerwuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 dobrze ze nie slyszycie jak on chodzi i niucha.. normalnie takie dzwieki wydaje jak swiniak.... na dodatek ja mieszkam na 4 pietrze.. a ten pies nie lubi chodzic po schodach.. i moja ciotka go wnosila icon_lol.gif jak patrze na tego psa to nie wiem czy mam smiac czy plakac.. to wyglada jak duzy nietoperz bez skrzydel... on ma taki smieszny rozstaw galek ocznych ze jedno z nich patrzy w kierunku gdanska a drugie w kierunku zakopanego ta... ciotka by mnie chyba zatlukla gdybym sprzedal tego psa ten pies mnie molestuje.. od 15 min siedzi i sie gapi na mnie Rozpłakałem sie ze smiechu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 moj sie jawnie obija ...tak jak jego pan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Rozpłakałem sie ze smiechu :lol: ja sie rozplakalem ze smiechu jak wnosilem walizki ciotki na to 4 pietro :P ja patrze .. a za mna ona niesie w rekach reszte walizek a pod pacha ma psa ktory nie mial ochoty chodzic po schodach :lol: edit: jak widac moj pies takze duzo sobie z dzisiejszego dnia nie robi ;) a tu umarlem ze smiechu jak tego psa uchwycilem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 muha jakie ma oczy ;) jakby zacpany byl jakis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 kur*a... ten pies naszczal na dywan!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jak wysłaś sesa na ere z neta? Można jakoś bezpłatnie? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jak wysłaś sesa na ere z neta? Można jakoś bezpłatnie? ;) http://sms.priv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jak wysłaś sesa na ere z neta? Można jakoś bezpłatnie? ;) http://www.eraomnix.pl/pl/login/login wysylasz smsa o treści A na numer 6677 lub +48 604 11 6677 jeżeli nie jesteś abonentem sieci Era. Ten sms kosztuje tyle ile zwykly sms :) dostajesz haslo i masz tutaj mozliwosc wyslania 10 smsow dziennie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 ten pies mnie molestuje.. od 15 min siedzi i sie gapi na mnie :lol: Zaskarż go o molestowanie i publiczną odrazę a także o zanieczyszczanie i wandalizm (zeszczał się na dywan) dostanie 10 lat jak nic ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) No nie moge jaki pies :lol: dawaj wiecej fotek. Niezly pimpek z niego :lol: Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Moja koleżanka ma podobnego psa :lol: Ten jest jeszcze lepszy bo... asymetryczny :P Jedno ucho stojące, drugie leżące :P Oto fotka: http://img367.imageshack.us/img367/4944/brzydkipies2ju.jpg Lol :lol: :lol: :lol: Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Dziobak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 asymetryczny :P Jedno ucho stojące, drugie leżące :P Jeden radar ma stale ustawiony na odbiór :D Normalnie jak miałbym takiego brzydala w domu to dałbym mu na imię Lepper albo Giertych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) a moj by tylko lezal n alozku ;] Neo_x a ten Twoj pierwszy pies to taki loozacki niga :D Edytowane 3 Czerwca 2006 przez balrogPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 jaka rasa to te brzydale ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 nudno mi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 nudno mi :(Nie obraź się, nie kieruję tego osobiście do Ciebie, ale zastosuję pewien chwyt retoryczny. Inteligentni ludzie się nie nudzą. Baj de łej, ciekawe kto się teraz przyzna, że mu się nudzi. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 jaka rasa to te brzydale ?buldog francuski? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Fajne sa buldogi francuskie :D kuzynka ma takiego slodziutki (ma maly nos i ciezko mu oddychac i caly czas parska i prycha ^^) tylko one sa troche awaryjne (kontuzje i uczulenia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Fajne sa buldogi francuskie :D kuzynka ma takiego slodziutki (ma maly nos i ciezko mu oddychac i caly czas parska i prycha ^^) tylko one sa troche awaryjne (kontuzje i uczulenia)i co pół roku wizyta u doktorka ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 haha Sikor wlasnie mi nuda przeszla zanim napisales tego posta bo mam do przerobienia "Mikrokontrolery AVR w praktyce" J. Doliński , Wydanie II, wyd. btc ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 i co pół roku wizyta u doktorka ;/Tzn na poczatku tak. A z jedzonkiem dla tego pieska to jest srasznie moze jesc tylko kuraka i jedna karme dla psiakow (nie pamietam nazwy ale torba kosztuje 100zl) na inne karmy (chapi itp) jest uczulony wiec pies jest strasznie kosztowny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Baj de łej, ciekawe kto się teraz przyzna, że mu się nudzi. :twisted2: Chyba nikt, ja teraz 1h usuwałem jakies świństwa z systemu a trojan miał postac pliku windows/system32/firewall :blink: Ale już jest czysto. Tak to jest jak sie mam młodszą siostre :blurp: BTW Twoja stronka rox :mrgreen: Edytowane 3 Czerwca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Mi się nudzi, tak , mi Sikorze ! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wróciłem z działeczki :D Na skakałem się i sobie nogę zwichnąłem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Kurcze a mojemu psiakowi cos sie stało jak dziurę kopał, oczy zaprószył czy na korzeniem nadział w każdym razie stale ma zamknięte oczy i mu łzawią a do tego zaczął je drapać. Założyłem mu taki specjalny kołnierz i zakropiłem oczy. W tym kołnierzu wygląda jak kosmita :D a ,że to jest to niskopodwoziowy jakmiko-parówiarz (szorstkowłosy)to jak biegnie zahaczy czasem o coś i strut - fikołka wywinie, akrobata z niego :D Czasami też biegnie za kotem, kot na drzewo myk a on przylutuje łbem prosto w drzewo :D Biedny Bambuś ... Ostatnio nie miałem co robić (nie nudziło mi sie, nie miałem po prostu co robić :D) to zrobiłem mu z kudłów dredy na głowie i ma je do dzisiaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 mój piesek też miał kiedyś taki talerz wokół głowy po operacji :) (tzn. kołnierz ;P ) Jeździ ktoś na FINGERBOARDZIE ? ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ja za chwile sobie zmieniam avatara, z mojego ryja na mojego ryja :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jako że niektórzy pokazywali swoje pieski to ja pokaże swoje zwierzątka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...