Kosa_0304 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Chłopaki, jaki najlepszy jest sposób uczenia się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) dzis bedac na rowerze spotkalem sie z dzrzewem :D kawalek platiku z koncowki roga odpadl :D Edytowane 4 Czerwca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 dzis bedac na rowerze spotkalem sie z dzrzewem icon_biggrin3.gif kawalek platiku z koncowki roga odpadl icon_biggrin3.gif piłeś nie jedz... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Chłopaki, jaki najlepszy jest sposób uczenia się?Al czego konkretnie jakies obliczenia czy jakis tekst na pamiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Chłopaki, jaki najlepszy jest sposób uczenia się? litrowego ICE COOL'a w pion i jedziemy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Gucio89 ja bardzo lubie psy :) a ten mnie rozwala... 10 miesiecy to juz raczej nie szczeniak :) a przynajmniej nie taki zeby szczal po domu :).. bardziej wlasnie "tak" wychowany o_O -=KAX=- This is a my new dog ;PPP moja angielszczyzna rozwala nie? ;P btw ice cool dobry jest ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Po spamuje z wami do 24:00 a potem nyny bo jutro 1 dzień pracy i trzeba dobrze wypaść. :mrgreen: Edytowane 4 Czerwca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Chłopaki, jaki najlepszy jest sposób uczenia się? presety "learning" w BW genie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ale ten pies fajnie chrapie :D kamilo23 W jaki topik nie wejde to się chwalisz że robote znalazłeś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 kamilo23 W jaki topik nie wejde to się chwalisz że robote znalazłeś :P za 2 miesiace mu przejdzie ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Witam :) Cos ciekawego na forum ostatnio ?? Bu tu nuda choc piwo maja przednie :) btw. Sorry za brak polskich znakow ale pisze z kompa z dunska klawiera i z dunskim Windowsem a nie chce sie bawic w kopiowanie :P btw2, Pozdro dla wszystkich forumowiczow z Danii :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) eee tam tylko pro elo pisza bez polskich znakow ;P edit: "Pozdro dla wszystkich forumowiczow z Danii" to polakow juz nie pozdrawiasz? ;P Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 trzymac jutro za mnie kciuki na stacie bo jka nie zalicze (odpukac) to czeka mnie wrzesnien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 ino za mnie tez... bo jak nie zalicze to czeka mnie 2 na koniec roku z angielskiego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 a ja tez znalazlem robote, i to calkiem fajna na poczatek bede w protelu uklady rysowal na kompie w domu potem przejde do programowania AVRow a potem sam Bog wie co bede robil :D o ile nadal bede w tej samej robocie ;) BTW my first work :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 a ja sie ostro stresuje bo pies mi chrapie i spac nie moge.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 to go za obroze i na klatke schodowa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) ta... a ja nastepna noc spedze na klatce ;) ide po paczka... edit: paczek nie wystarczyl.. jeszcze sa 4 kanapki i 0.5 litra mleka z czekolada :] edit2: hmm widze ze juz spia wszyscy.. tak wiec gasimy swiatlo ;) PSTRYK! Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 nie ma pstryka :P Riedel mnie zatrzymal :) teraz mozna gasic swiatlo... plóm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Właśnie odbyłem walkę JA VS Cieknący Kaloryfer Cała akcja rozgrywała się w domu brachola (którego akurat nie było) ... bratowa usłyszała kapanie i zadzwoniła po mnie abym cos z tym zrobił. Nawet durna baba nie sprawdziła z czego kapie ... i w piwnicy mają teraz basen :) Założyłem gumiaki i jakoś dostałem się do kurka od kaloryfera ... ledwo dotknąłem a tam srut - jak nie zacznie lecieć ! Przyszła Bratowa i mówi : - Co ty ku$%$# wyprawiasz, co tutaj robi ta woda !!! a ja na to - Leci sobie, otwieram wypożyczalnie kajaków :) Poszła ... Dwie godziny sie wieprzek trzymał aż mu z pyska ciekło :D ale ostatnim lewym sierpowym w gwint powaliłem skurczybyka. Leży i parska parą. Co gorsze wyniosłem jakieś 25 litrów wody ... czyli prawie całość z obiegu ... będą mieli zimno w nocy. Po skończonej robocie siup w autko i wracam lasem na hate ... tak sie powili wlokę, pale faje przy otwartym oknie i słysze dźwięki zadowalanej kobiety :) wyłaczyłme silnik i światła i ide z buta obczaić co sie tam dzieje :D Stoję przy oknie i patrze jak ... szydełkują :lol2: Wróciłem do samochodu po siekierę i lecę z powrotem do nich. Stanąłem przy oknie, podniosłem siekierę i zapaliłem zapalniczekę i podświetliłem sobie twarz przy tym głośno krzycząc KRWIiii !!! Koleś sie przestraszył i tak pierdyknłą łbem w sufit że chyba zemdlał ... gosciówa to nie wiem bo stale krzyczała. Tak to już jest jak ktoś chce się zabawiać na moim terenie :D Poza tym to nic ciekawego dzisiejszej nocy się nie wydarzyło ... EDIT ------ Co wy tak wczesnie gasicie, ja tu jeszcze spamuję :D PsssTryyKkk mogiemy iśc spać. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 No ja teraz szybko śniadanko i do pracy uff całą noc nie mogłem spac tak się stresuje kurde :mur: A pierwszy dzień jest najgorszy :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Witam Was dziś :D Pogoda kiepska, pada deszcz :( Zaraz do szkoły ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Oj pada :( A ja dzisiaj musze historie poprawić ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 oojjj pogoda poprostu wspaniala.. 10 stopni, deszcz.. cudownie... na dodatek tak sie nazarlem w nocy ze potem do 3 spac nie moglem :P idziemy do skzoly powoli.. trza polski oddac i angielski poprawic o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ehh.. Do 18.30 w szkole, a na rower to raczej nie wyjde (jeszcze kaszel).. Ujnia.. No i za 2 godziny zaczynam, a na niemca umiem około 30%, na matme nawet czaje te ostrosłupy (wzory znam, a z najwiekszym w klasie kujonem siedze B) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A ja poprawiłem matme i już jestem w domku :) Teraz tylko czekać aż poczta bedzie miała dostawe paczek/listów :blink: i jadziemy po karte MMC :) A narazie musze ogarnąć w pokoju, potem wywalić wszystkie szafki i kładziemy panele :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Pisze do Was z infy ;) Nudy w tej szkole ale ja się nie nudzę bo jestem osobą inteligentną :D i się nigdy nie nudzę ;) :lol: Wy też sio do szkoły a nie na Forum siedzicie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ni! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Ni! Marsz do szkoły po wiedze!!! :wink: :lol: i to już!!!!!!! Bo się przejade do Was :lol2: :lol: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ja już byłem w szkole :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...