Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Neo_x to postfucker :lol: Pada, nie pada, wieje i zimno jest, dzisiaj nie byłem w szkole-jestem elo?? Byłem za to na badaniach, i jutro też-te technika ;) A tak na koniec posta-ide oglądać W11, dobranoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 w11 smierdzi ;) moj kumpel jezdzi na plan kryminalnych i robi za tlumy ludzi ktore tam chodza ;) podobno fajnie placa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a u mnie znowu pada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) u mnie na chwile sie rozjasniło ale znowu idą ciemne chmury :/ właśnie zjadłem makaron z serem i wypiłem pół litra ice cool'a, chyba sie uzalezniłem od tego napoju :D Edytowane 5 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 ja obecnieoglądam gołe baby i szykuje referat o UE :mur: :mur: na kolacje płati czekoladowe z mlekiem 3,2% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 jakie płatki nesquik? ;) też wcinam na śniadanie obiad podwieczrek i kolacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Nuda w temacie o nudzie :blink: BTW. Właśnie pije kubusia i pożeram wafelki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Mmmm a ja mogę prześć na dietę truskawkowo-słodyczową ;] Truskawkiiiii & Sußigkeiten... + woda Żywiec Zdrój Smako-Łyk (truskaweczka, jakby ktoś nie wiedział) ;] ajj trzeba się za niemiecki wziąć... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 za niemiecki o tej godzinie :blink: ?? Dobrze ze juz skonczylem szkole i mam lajcik :) , ale rzeczywiscie nudy, spicie czy co?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 nie spimy ale idziemy bojutro do roboty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 za niemiecki o tej godzinie :blink: ??Kiedys trzeba się za to zabrać ;] Jutro pewnie bedzie króciutka kartkeczka lub odp ustna... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 No to niezle :) wspolczuje tego niemca, ja tez juz lece spac :) nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 nom to sie zabieraj a nie na forum siedzisz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Dobranoc chlopaki,ide sie dolowac do krainy snow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a na czacie jak zwykle pusto :P ja wstaje rano o 5 i sie biore za nauke ruska dalej o_O bo cos mi to kiepsko juz idzie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Heh ja też już spać choć edukować się skończyłem ;) Dobranoc wszystkim :*:*:* ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 teraz mi mozecie powiedziec ze jestem zajebisty... zaliczylem wszystkie kartkowki i prace klasowe z semestru z rosyjskiego w ciagu 3 tygodni B) :P tylko boje sie jeszcze o angielski... a cos mnie sie wydaje ze nie poszedl mi najlepiej o_O jutro qrde kartkowka z ruska i anglika o_O co to sie dzieje ze ja sie uczyc zaczalem -_- jestem lepszy [; 6 przedmiotow w tydzien rok temu w drugiej klasie LO [; Dobre były?? Ja jadłem tydzień temu pierwsze truskawki :razz: czekam az moje urosna na dzialce :P w11 smierdzi ;) moj kumpel jezdzi na plan kryminalnych i robi za tlumy ludzi ktore tam chodza ;) podobno fajnie placa :) gdzie??? tez chce :P moja kolezanka tez [; zawsze mazyla zeby zobaczyc komisarza zawade [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A co to za praca jesli mozna wiedziec? Na zaporze remont, kujesz, wynosisz gruz,i inne duperele. Teraz wstałem i mam zajefajne zakwasy, nóg nie czuje :oops: , ale myśle że to przejdzie jak się wprawie w tą swoją robote. A w czoraj to był koszmar juz miałem zrezygnować, no ale kasa drocgą nie chodzi. Skoro inni to wytrzymują to ja też moge. Teraz to nawet na kompa nie mam czasu :mur: bo raz wracam koło 18:00 coś zjeść odpocząć i przed 24:00 trzeba iść spać żeby o 6:00 wstać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 kupilem sobie pierwszy pojazd w zyciu (skuter) wczoraj lalo nie pojezdzilem a dzisiaj odrazu do pracy na miasto nim jade, trzymajcie kciuki zeby mnie nie rozjechali, ps. platki na sniadanie???? ja po tym jestem tylko glodniejszy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A ja zaraz na pierwszej lekcji mam kartkówke z fizy:D Trzymajcie kciuki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 kupilem sobie pierwszy pojazd w zyciu (skuter) wczoraj lalo nie pojezdzilem a dzisiaj odrazu do pracy na miasto nim jade, trzymajcie kciuki zeby mnie nie rozjechali, ps. platki na sniadanie???? ja po tym jestem tylko glodniejszy :] Słyszałem takie historie, że gość o 9:40 kupił motor, a o 9:45 już nie żył, więc życzę szczęścia :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A ja zaraz na pierwszej lekcji mam kartkówke z fizy:D Trzymajcie kciuki:) Ja za 15 min też mam klasówke z fizy a potem kartkówka z bioli ;/ Zobaczymu jak pójdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Witam Was dziś i życze powodzenia na sprawdzianach :razz: Ja dziś nie ide do szkoły :ploom: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Fajnie,ja zaraz na Chynow i nadgodziny robie :/ W dodatq z humorem nieteges ze wzgledu na....... Takze dzis zapowiada sie fatalny dzionex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 I nici z roweru i czczenia chipsów z tesco które są uosobieniem szatana w opuszczonym przedszkolu :( Katar jest i lekka chrypka. Sux. :/ Ale ocen żadnych nie poprawiam dziś. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A u mnie zimno, troche pada :( Chociaż tyle że do szkoły nie chodze bo jak bym miał wstać o 7 to... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 No i znowu nie polazłem do szkoły, ale fart ;] Nie ma to jak pobranie krwi, a przede mną jeszcze audiogram ;) I na dzisiaj koniec, potem wizyty pod koniec czerwca i lipiec-początek ;] Wiem że nudze i wiem, że urzekła Was moja historia :) Dobra trzeba zająć sie czymś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 jaka nuda normalnie padam z nudów chyba se pokój posprzątam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zimno dziś u mnie :sad: Musze okno przymknąć bo strasznie wieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) u mnie sloneczko :> edit haha page 57 pwned [; Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...