JROX Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja dzisiaj wywaliłem prawie wszystko z pokoju. Został tylko komp, biurko i łóżko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nie wejde na chat, bo nie moge wgrac javy [; @JROX, ten dysk ma kilka ladnych latek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 I działa :) A mój raptem 2 i pół letni Seagate 80GB nie działa poprawnie :( Najpierw zaliczył R.I.P.'a :D Ale poleżał troche i odżył, ale bad sektory itd. Nawet sterowniki do modemu się nie chcą zainstalować :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 masz fajny wynik w 3dm 2k1 jrox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Dzięki :) Ale jest jak najbardziej do podciągnięcia tylko potrzebna jest świeżutka winda, odpowiednie stery i troche chłodu ;) OC tylko na 470/1180 :( BTW. jakie pamięci lepsze do marka, 2x256 czy 2x512, dajmy na to że takie same ustawienia? Edytowane 6 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) No cóz kolejny dzień i trzeba iśćspac bo jutro do pracy. Ekhm dzisiaj było troche lepiej ale zakwasy czuje w nogach i rękach. :-| Edytowane 6 Czerwca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 kamilo23 Jeszcze troche i się przyzwyczaisz :) Jak już robota jest to trzeba pracować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 wreszcie koniec bo u mnie na pietrze jest prawdziwe pieklo wszyscy sie witaja ave szatan , chieli wogle zrobic oltarz i odprawic msze :D , w rozmowach co 2 slowo to szatan szatanskie jedzenie szatanska cola , szatanskie pomylsy itp ale jest jak zwykle smiesznie ps wracam do mikro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jeszcze troche i się przyzwyczaisz :) Jak już robota jest to trzeba pracować ;) Wiem o tym kazdy mi mówił że przez kilka dni dostął w dupe a później to już normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 a Wy qrcze.. pare h grania... i juz postfuckerzy jedni przegonili mnie w ilosci postow ;) ;PPP spamerzy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 wy tu gadu gadu a w biedronce pracuja ;p a tak na powaznie to wy sie nudzicie, a ja mecze zadania z polaka ;/ wlasnie stracilem wene i nie wiem gdzie jej szukac :P oprocz tego juz jestem strasznie zmeczony, mam sie nauczyc z gegry jakis gklupich wietrzen zeby zaliczyc i dostac 4 na koniec, a takze pasowaloby sie wyspac, bp jutro mam 9 lekcji, w tym dwa wuefy na koncu gdzie pasuje miec troche sily do biegania i strzelania bramek :P ale kiedy tu sie wyspac kiedy dzien taki krotki ? -_-' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dzien ja codzien. Jutro znow trza zapier.. do roboty i tyrac po 10 godzin. I do tego nie moge sie spoznic do konca miesiaca :| Ehh co za pala z tego mojego szefa. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 U mnie w pracy jest taki jeden konfident :mur: , ale już sobie pomału z nim poradzili. :oops: Kolejny dzień a ja dalej czuje te zakwasy, jak tak dalej pójdzie to w cale mi nie przejdzie. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 wczoraj wstałem o 14.00 i do teraz nie śpię, kit nie kładę się spać bo lista zadań na dzień dzisiejszy jest długa jak ... stąd do Zjednoczonych Amiratów Arabskich :) Kawką z guaranką i do roboty rodacy, odbudowywać nową bo IV (P)olską ®zeczpospolitą (A)bsurdalną :mur: Szykuje się ładny dzień, przynajmniej pogoda na to teraz wskazuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 U mnie naraze są chmurki ale mam nadzieje że pokaże się słoneczko:) Obecnie oczekuje na e-maila w sprawie mp3 no i ide do szkoły edukować się:) Pozdrowiam wszystkich i życze miłego dnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 u mnie chmurek malo ale duzo slonca... bierzemy rower i czas do szkoly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) u mnie chmurek malo ale duzo slonca... bierzemy rower i czas do szkoly U mnie tak samo :) Mam lekcje na 10:15, nie wiem czy wogóle pojdę ;) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 u mnie chmurek malo ale duzo slonca... bierzemy rower i czas do szkoly Też bym chciał rowerem, ale mam tak blisko, że wyniesienie roweru zajmie dłużej niż dojście do szkoły piechotą. :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 u mnie chmurek malo ale duzo slonca... bierzemy rower i czas do szkoly@Neo_x Ty do szkoły na rowerze jeździasz?? @Szalony Ahmed (P)olską ®zeczpospolitą (A)bsurdalną ? a może Rzeczpospolitą Polską Absurdalną (R.P.A.) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 A u mnie w miare pogoda jest, przynajmniej nie pada :) A ja dzisiaj ledwie wstałem i wyniosłem całą szafe w częściach z pokoju :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 A ja siedze w domu z katarem i kaszlem, do bani :( Jutro zaliczenie z anglika na 3 bo dostałem niesprawiedliwe 2 i musiałem pisać podanie... Co za świat <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Przepraszam, czy tu biją? Temat o "nudzie" - teraz to przeszliście samych siebie ;] Ja właśnie urwałem się z pracy, bo jest dużo ludzi i mało roboty. Czas ten zamierzałem wykorzystać na naukę (na weekendzie mam egzaminy i zaliczenia), ale jakoś chęci brak. Czytam forum zamiast czytać wykłady z baz :| BTW: Wczoraj pisałem CV na zajęcia z angielskiego. Jak by ktoś potrzebował, to tu jest świetna stronka o tym: http://europass.cedefop.europa.eu/europass...navigate.action Dostępne także inne języki - polecam. Tylko jak będziecie pisać, to przełączcie sobie język w Wordzie na angielski i sprawdzajcie pisownię, bo znalazłem tam kilka błedów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 przestalem siebie widziaec na 2 roku ;/ 3 kolo w plecy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 A AWANS i inne promocje? Student bez awansu, to nie student :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) A ja jak zwykle na 14 na Chynow :( Juz mi sie powoli odechciewa wszystkiego chodz prace mimo,ze slabo platna to mam dobra.To wszystko jednak spowodowane jest tym,ze moja ukochana od 4 dni nie odpowiada na moje telefony i esy z przyczyn mi nieznanych :( I nadal jestem hydro,where is Marco? Edytowane 7 Czerwca 2006 przez hydro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Cześć Wam dziś :razz: Ja już po szkole :rolleyes: Pogoda ładna słońce nawet świeci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 U mnie też coś słoneczko wychodzi zza chmurek :D Hydro nie przejmój się tym. HDR_o jakoś dziwnie mi się z HDR'em kojarzy :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Bo ma Ci sie kojarzyc :lol: U mnie tez sloneczko, ale jest ciut chlodno :) Ide zafajczyc, zaraz wracam Panowie :) Dysk powoli odmawia posluszenstwa, wszystko zaczyna sie sypac :lol2: Ciekawe kiedy moj 200 razy wiekszy dysk wroci z serwisu ?;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 JRox,to nie takie latwe bo nigdy tak nie bylo i najdziwiniejsze jest to,ze nie mam idei dlaczego,czyzby parentsy weszly w akcje? Jej mother mnie chyba lubi bo dala mi raz kanapki na droge powrotna :D wiec nie wiem o co teges :( BTW - HDR_o mi sie bardziej podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) JRox,to nie takie latwe bo nigdy tak nie bylo i najdziwiniejsze jest to,ze nie mam idei dlaczego,czyzby parentsy weszly w akcje? Jej mother mnie chyba lubi bo dala mi raz kanapki na droge powrotna :D wiec nie wiem o co teges :( BTW - HDR_o mi sie bardziej podoba :) A może pojedz do niej i dowiedz się o co chodzi?? EDIT: 60 strona moja :ploom: :banana: B) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...