Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Eh ja ide lulu jutro ciezki dzien mam do zaliczenia 2 spr z matmy (zeby zdac xD) wiec trzymajcie kciuki ;] Pozdro znad morza :D

Edit:

Zibi skad jestes? ;]

Edytowane przez Gucio89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba sie zabiore za ryczące czterdziestki

Mi sie znudzily i zabralem sie za 20 latki :) Fajne beztroskie, bez zadnych problemow, do tego mozna wyrwac 10 w kazdym pubie codziennie :rolleyes: Sex traktuja jak sport. Mi taki uklad odpowiada. Czasami brakuje im na cos pieniedzy to mozna dac pare banknotow. Sa wdzieczne tak ze kolezanki zapoznaja B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie znudzily i zabralem sie za 20 latki :) Fajne beztroskie, bez zadnych problemow, do tego mozna wyrwac 10 w kazdym pubie codziennie :rolleyes: Sex traktuja jak sport. Mi taki uklad odpowiada. Czasami brakuje im na cos pieniedzy to mozna dac pare banknotow. Sa wdzieczne tak ze kolezanki zapoznaja B)

Hehe,dobra metoda,moze to sprawdze, o ile nie trafie znowu na ochrone rodem z kotlowni i o ile mnie teraz nabierze ochota na jakies imprezy :(:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko zeby nie okazalo sie ze taka pani bierze 100 zlociszy a do tego wozi ze soba swojego duzego kolege o imieniu blizej nam nie znanym ;) by ja ochranial ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HDR_o ochrone to musisz miec w garsci. Nie wiem ile masz lat. Ale jak 24+ to ubierz czarny garnitur porzadny i zaden ochroniarz cie nie zaczepi. Na mlode dobrze wplywa pieniadz i wladza. Zaloz jakies stowarzyszenie, bedziesz prezesem itp. od kobiet sie nie opedzisz wtedy. A i z wiekiem przejdzie ci zakochiwanie sie. Albo sie naogladalem za duzo xxx albo jestem nie zdolny juz do uczuc wyzszych:) Podoba mi sie zycie kawalera w wieku 29 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyziew-killer :D Z robalami da się żyć ale ćmy to mi ostatnio nie dają spokoju, kupiłem kilka rosiczek i będę hodować. strasznie jara mnie jak ta ładna roślinka pozera tego trzepoczącego się w panice robaczka ! Jeżeli te roślinki jedzą tyle ile upolują to po około miechu będe musiał je wynieść z pokoju żeby mnie nie pożarły :D

Edytowane przez Szalony Ahmed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyziew-killer :D Z robalami da się żyć ale ćmy to mi ostatnio nie dają spokoju, kupiłem kilka rosiczek i będę hodować. strasznie jara mnie jak ta ładna roślinka pozera tego trzepoczącego się w panice robaczka ! Jeżeli te roślinki jedzą tyle ile upolują to po około miechu będe musiał je wynieść z pokoju żeby mnie nie pożarły :D

A dokładniej co te roslinki wcinają oprócz much? Zjadają moze osy/pszczoły ;>?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko ,tylko tak napisałem, nie... ;) :P :lol2:

Te roślinki jak za bardzo urosną to będą Ahmeda przegryzać na podwieczorek pewnego dnia :P

Dobranoc

Edytowane przez JROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde krotka ta noc..... i widze pogoda jest wiec dzisiaj na rowerku do szkoly :)

edit: ojej jak pusto na czacie :o :P

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny, słoneczny poranek. Do pracy iść do końca tygodnia nie muszę. Wszystko by było pięknie, ładnie gdyby nie ten cholerny projekt z mikroprocków, który trzeba było oddać 3 czerwca, a ja nawet tematu projektu nie napisałem :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Dzien dobry wszystkim :) Pogoda jest kozacka, sloneczko, cieplutenko :) Bylem juz na poczcie i odebralem katody revoltec'a :D Maj preszies :lol2: Co tam u Was slychac moje offtopowe ziomale ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Jestem Twoim mysiem pysiem :lol2: Jak slodziutko :lol: :)

Zaraz jade do babci do stol[n]icy :)

Nie martw sie, juz niedlugo chmury zostana rozwiane i bedziesz mial slonce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Wyslalem kilka migow 29 z suchym lodem na pokladzie w Twoje okolice ;)

Nie martw sie, mysle nad pogoda u Ciebie i jestem dobrej mysli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wyglądałem w twoim snie? :P

Chyba te migi przeleciały już bo się zimno zrobiło :/ :P

Nie pamietam,ale napewno w nim byles :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...