ZIBI_PL Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 prawda gucio89 swieta prawda a tak ps. Czy ktos z was latal kiedys na lozku ? :D bo ja ostatnio tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Eh ja ide lulu jutro ciezki dzien mam do zaliczenia 2 spr z matmy (zeby zdac xD) wiec trzymajcie kciuki ;] Pozdro znad morza :D Edit: Zibi skad jestes? ;] Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 taka mala wioska miedzy rowami a Leba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Chyba sie zabiore za ryczące czterdziestkiMi sie znudzily i zabralem sie za 20 latki :) Fajne beztroskie, bez zadnych problemow, do tego mozna wyrwac 10 w kazdym pubie codziennie :rolleyes: Sex traktuja jak sport. Mi taki uklad odpowiada. Czasami brakuje im na cos pieniedzy to mozna dac pare banknotow. Sa wdzieczne tak ze kolezanki zapoznaja B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Mi sie znudzily i zabralem sie za 20 latki :) Fajne beztroskie, bez zadnych problemow, do tego mozna wyrwac 10 w kazdym pubie codziennie :rolleyes: Sex traktuja jak sport. Mi taki uklad odpowiada. Czasami brakuje im na cos pieniedzy to mozna dac pare banknotow. Sa wdzieczne tak ze kolezanki zapoznaja B)Hehe,dobra metoda,moze to sprawdze, o ile nie trafie znowu na ochrone rodem z kotlowni i o ile mnie teraz nabierze ochota na jakies imprezy :(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 tylko zeby nie okazalo sie ze taka pani bierze 100 zlociszy a do tego wozi ze soba swojego duzego kolege o imieniu blizej nam nie znanym ;) by ja ochranial ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 HDR_o ochrone to musisz miec w garsci. Nie wiem ile masz lat. Ale jak 24+ to ubierz czarny garnitur porzadny i zaden ochroniarz cie nie zaczepi. Na mlode dobrze wplywa pieniadz i wladza. Zaloz jakies stowarzyszenie, bedziesz prezesem itp. od kobiet sie nie opedzisz wtedy. A i z wiekiem przejdzie ci zakochiwanie sie. Albo sie naogladalem za duzo xxx albo jestem nie zdolny juz do uczuc wyzszych:) Podoba mi sie zycie kawalera w wieku 29 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Podoba mi sie zycie kawalera w wieku 29 lat. nie dziwie Ci sie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Oj to troche stary już jesteś :P Chociaż z drugiej strony mam brata w twoim wieku i taki stary nie jest :P BTW. Mówcie mi killer B) :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) killermuch ;D Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Wyziew-killer :D Z robalami da się żyć ale ćmy to mi ostatnio nie dają spokoju, kupiłem kilka rosiczek i będę hodować. strasznie jara mnie jak ta ładna roślinka pozera tego trzepoczącego się w panice robaczka ! Jeżeli te roślinki jedzą tyle ile upolują to po około miechu będe musiał je wynieść z pokoju żeby mnie nie pożarły :D Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Masz zainteresowania :D :P Ja idem spać. Dobranoc wszystkim O boszz nie wiedziałem Neo_x że to już tak daleko zaszło :P ;) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Wyziew-killer :D Z robalami da się żyć ale ćmy to mi ostatnio nie dają spokoju, kupiłem kilka rosiczek i będę hodować. strasznie jara mnie jak ta ładna roślinka pozera tego trzepoczącego się w panice robaczka ! Jeżeli te roślinki jedzą tyle ile upolują to po około miechu będe musiał je wynieść z pokoju żeby mnie nie pożarły :D A dokładniej co te roslinki wcinają oprócz much? Zjadają moze osy/pszczoły ;>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) ja tam teSh ide spac :P papa JROX nie bieSh sobie tego aSh tak do serCa ;D Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Spoko ,tylko tak napisałem, nie... ;) :P :lol2: Te roślinki jak za bardzo urosną to będą Ahmeda przegryzać na podwieczorek pewnego dnia :P Dobranoc Edytowane 7 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) qrde krotka ta noc..... i widze pogoda jest wiec dzisiaj na rowerku do szkoly :) edit: ojej jak pusto na czacie :o :P Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dobra spadam do roboty narka panowie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ja tez wstalem do roboty =/ ale wieje i niespieszy mi sie zabardzo tam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A ja czekam na śniadanie :) Nie wyspałem się :(, ale za to jakie sny miałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Piękny, słoneczny poranek. Do pracy iść do końca tygodnia nie muszę. Wszystko by było pięknie, ładnie gdyby nie ten cholerny projekt z mikroprocków, który trzeba było oddać 3 czerwca, a ja nawet tematu projektu nie napisałem :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dzien dobry wszystkim :) Pogoda jest kozacka, sloneczko, cieplutenko :) Bylem juz na poczcie i odebralem katody revoltec'a :D Maj preszies :lol2: Co tam u Was slychac moje offtopowe ziomale ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 U mojego misia pysia śłoneczko świeci, a u mnie nie :( :lol2: Zaszło mi słońce, chmury się pojawiły i wieje :/ Tekże nie słychać narazie nic dobrego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jestem Twoim mysiem pysiem :lol2: Jak slodziutko :lol: :) Zaraz jade do babci do stol[n]icy :) Nie martw sie, juz niedlugo chmury zostana rozwiane i bedziesz mial slonce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Musiałem cos wymyślić na twoje offtopowe ziomale :P Planujesz coś na te chmury czy co? :D Narazie słonko wyszło, ale chmury są miejscami nawet granatowe :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Wyslalem kilka migow 29 z suchym lodem na pokladzie w Twoje okolice ;) Nie martw sie, mysle nad pogoda u Ciebie i jestem dobrej mysli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kto mnie pocieszy i usciska :P Sniliscie mi sie dzisiaj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kto mnie pocieszy i usciska :razz: Sniliscie mi sie dzisiaj :razz: :legal: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak wyglądałem w twoim snie? :P Chyba te migi przeleciały już bo się zimno zrobiło :/ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak wyglądałem w twoim snie? :P Chyba te migi przeleciały już bo się zimno zrobiło :/ :P Nie pamietam,ale napewno w nim byles :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 mnie tam sie same [gluteus maximus] snia ;] Zwlaszcza ze niedlugo bede sprzedawal ciuchy damskie i chemie :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...