wheelerfan Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nie pamietam,ale napewno w nim byles :PBiedny hydro ma nocne koszmary :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Taa chyba jak bym był w postaci z mojego ava ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Taa chyba jak bym był w postaci z mojego ava ;)Byles pod ta postacia,sobie przypomnialem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A Neo_x też był? Pod postacią rowera? :P Mi się śniło że gdzieś Neo zaginął i walczyliśmy w jakimś pociągu, a potem na dzikim zachodzie :P A jak zmieniałem broń to ją widziałem przed oczami łącznie z ilością naboi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Sniliscie mi sie dzisiaj :PCo brałeś?? :blink: :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 NeoX byl pod postacia Keeanu Reevesa :P Grzechu,wieczorem bralem zupke chinska do pokoju i hamburgera popijajac piwem na rozladowanie smutkow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja jem teraz przed snem. Potem fajne rzeczy mi się śnią ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ale z Was ćpuny :lol2: Dobra, trzymajcie kciuki, od 14:55 zaliczam angielski :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dopiero co wstałem, śniłem o wygranej w totka (jakaś baba mi gratulowała 6 !). Zaraz sprawdzę totka bo ostatnio śniły mi się liczby które wpisałem na los :) może w końcu kupię sobie tego Dode Vipera :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zycze powodzenia i trzech szóstek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Właśnie wróciłem ze szkółki :) Wszystkie oceny już wystawione. Jednym słowem: Loozik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 No już po szkole :D Wszystko zaliczyłem :razz: z Chemia ze sprawdzianu 5 dostałem, z historii i geografii z odpowiedzi 4 :wink: I już Wakacje :D A Ty Neo_x zaliczyłeś?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Mam ochotę komuć dać w morde... 0.015 mi brakuje do 3 na koniec z chemii :blink: :cry: :mad: Do środy kupa zaliczeń :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ehhh, dzieciaczki :DDD no miszcz byl po wpisik tylko wczoraj i dzisiaj, jutro za to jakies lamerskie koło z C++, które jeszcze bardziej lamersko pewnie poleje ¬_¬ w ogole co tu sie dzieje ;O czy te posty sa aby na temat?? :DDDP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 w ogole co tu sie dzieje ;O czy te posty sa aby na temat?? :DDDP A jaki jest temat??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A jaki jest temat???Jedyny temat to pisać nie na temat :D ;) A co do szkoły to u nas męczą jeszcze gorzej niż przec cały rok szkolny :|. Dzisiaj miałem jeden test i kartkówkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dobrze,ze ja nie mam juz szkoly od 3 lat,ale mam inny problem - nie jestem tymczasowo tym HyDRem ktorego znacie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 az tak mecza?? az test i jeszcze kartkowka do tego?> ;D masz ci los... ja w zeszlym tygodniu mialem po 2 kola na dzien, projekt bazy danych i zalegly egzamin z analizy ;P (zdana na 3,5 ;]]) jeszcez 3 dni na uczelni i wakacjeeee, no prawie jeszcze kilka egzaminow :D ide pyknąć jakas EP animki ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Kto mnie pocieszy i usciska :P Sniliscie mi sie dzisiaj :P AHAHAHAHAH :D juz gorszego g@#$a do palenia nie miales?:P taka propo... k@#$a mac i ch$j o#$%^#m historie i lache dostane o_O tak wiec d@#a z 3 na koniec o_O za to mam 3 z angielskiego chodz wypadala ledwo 2 :) nie ma to jak ten moj urok olsniewania ;) na dodatek jutro poprawiam ta glupia biologie na 4 o_O i tak se mysle czy to olac czy nauczyc sie tych 2 stron lekcji z zeszytu :P edit: na dodatek boli mnie glowa.. oklad z mlodych piersi by sie przydal..... Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 6 godzin nudy w szkole, gościu z techniki wystawiał oceny z moją pomocą i wszystkim pozawyżał o jeden stopień pogoda ładna nawet bardzo ładna bo na czujniku ponad 20*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 edit: na dodatek boli mnie glowa.. oklad z mlodych piersi by sie przydal..... zebys wiedzial... dobrze ze jutro po calym tygodniu nauki i meki mam to lekarstwo dostac... :DD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 U mnie strasznie ładna pogoda, może wyjde sobie pobiegać bo mnie już oczy od monitora bolą :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) aaalee mniee baaniaak nawaaalaaaa.... a teraz mykam do kumpla a potem na starowke bo mnie ciotka wyciaga Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 aaalee mniee baaniaak nawaaalaaaa.... mnie toże :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 e tam. wczoraj bylo cieplej ablo dzis mi znimniej. W sumie to moze znow rowerkiem pojade nad morze. ale troche mi sie niechce. napchalem sie kanapkami :D teraz to tylko spac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) A mnie kręgosłup napierdziela :blink: Prosze ;) Edytowane 8 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) :) Danke :) Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Co tam słychać u was? dawno mnie tu nie było:DZaraz do lekcji przepisywać zewszyt z bioli :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 lol..trzeba sie naprawde nudzic zeby zeszyt przepisywac.. a teraz spadam na starowke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) włąśnie przyjeżdżam z wyjazdu na rowerku strasznie ten bronek smakował którego się napiłem i zaczynam nadrabiać zaległości w czytaniu forum :lol2: EDIT: 65 str moja Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...