ZIBI_PL Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 a ja wlasnie jestem wypity i podjarany 30 letnimi [gluteus maximus]mi :D i WANT MORE MORE MORE !!!! YEACH !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A ja w poniedziałek będe miał coś Takiego... :DA ja we wtorek bede mialc cos TAKIEGO :P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « tylko jeszcze nie wiem w ktory :lol2: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Ile taki monit kosztuje? i jaki to model dokładnie? BTW. Będziesz miał monitor czy to pokazane na nim? ;) Już znalazłem. //// Chyba zostane przy CRT... Edytowane 10 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 mi matka chciala pol roku temu (na swieta) kupic lcd lg jak zobaczyla go 200 zl taniej w jakims sklepie... jednak powiedzialem ze poprostu nie chce bo nie podoba mi sie jego praca... i wciaz jade na starym panasonicu panasync sl75 z ktorym mam zero problemow .. chodz kiedys sie bawilem magnesem i go zblizalem do ekranu :P przez pewien czas monitor byl z lekka rozowy ale przeszlo mu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A ja mam CRT 21" za 250 :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 ja mam HYUNDAI Q770 i od 4 lat niemam powodow do narzekan ;] no moze poza 60HZ w 1280/1024 :P ale w 1024 styknie 85HZ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 a ja mam samtrona 76bdf '17 - jest super mam go 4 lata i zamienił bym go tylko na jakiś konkret lcd :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Ja wlasnie pykam w Captain Tsubasa 2 na emulatorku :banana: Swietna gra, na ktorej sie wychowywalem razem z kumplem :D Defaultowo smigam w 1600x1200@85Hz :gitarzysta2: Wygrywam 8:0, do konca 10 minut :D Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Philips 107E2 - mam go 4 lata, monitorek super, na codzień 1024x768 @ 85hz Samsung SyncMaster 795DF - ustawienia jw., mam go z 1,5 roku Więcej wymieniać nie będe, bo to same "15 i mniejsze, oraz jeden LCD którego używam sporadycznie A tak poza tym co wyżej, to kto miał przyjemność używać bety Visty i mieć włączone Aero, wie jakie to jest super :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 a ja nie nawidze roznego rodzai styli do windowsa... po pierwsze to zamula.. a po drugie wyglada jak choinka.. dal mnie system ma malo obciazac pc i byc przejrzysty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 hehehzz;] Ale tu duuuuużo napisaliście podczas mojej nieobecnosci :D wow,wow... ale przeczytalam pobieżnie prawie wszytsko ;] i powiem Wam ze wszytko OK.. gdyby nie temat MUNDIAL <_< Irrrrytujące to wszytko, wiekszosc ze sklepów ustrojona na bialo-czerwono, w teleiwzji non stop mecze i jeszcze mój brat - zapalony, mlodociany kibic.. :lol: mozna miec dosc :D ale z drugiej strony to meskie forum, co sie dziwic ze temat pilki noznej poruszony jest :D Dobranoc, mykkam spać :) zieeew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ne0_x, nie przesadzaj :) Ja, jak tylko przyjdzie do mnie Maxtor 160GB, 7600GS i Epox EP-9NPA7I zainstaluje Viste i bede cieszyl sie jej mozliwosciami :) Dzisiaj kminilem u kolezki w domu jak to cudenko sie sprawuje - jestem pod wrazeniem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Ile taki monit kosztuje? i jaki to model dokładnie? BTW. Będziesz miał monitor czy to pokazane na nim? ;) Już znalazłem. //// Chyba zostane przy CRT... Dla mnie 800zł :] Ostatnio u jednego z dystrybutorów była super promocja przez jeden dzień na ten monitor, to szef z firmy brata kazał zamówic 10 sztuk tych monitów :D I normalnie w hurcie za 800zł mogę sobie kupić...Aktualnie mam Samsunga SyncMaster 957MB 19' jeden z lepszych CRTków jakie były dostępne 2-3latka temu, spisuje się swietnie jak narazie, ale zajmuje mi sporo miejsca na biurku, no i jak jest taka okazja aby tanio nabyć 19 LCD to sprzedaje*...zresztą mam juz kupca. A jest to monit Hyundai L91A » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « + dokładam aktualne oszczędności i przyszłe oszczędności :lol: ...i nici z przesiadki na conroe w lipcu :P Jednak dobry monitor ważniejszy niz graty, bo posłuzy conajmniej 3 lata tak jak samsung wspomniany wyżej. Edytowane 10 Czerwca 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam dziś! :D Ja mam monitor Samsung SyncMaster 753DFX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 a ja wlasnie wstalem by isc zrobic siku.. a teraz wracam dalej do lozka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja wstałem aby sprawdzić stan ściągania się plików i miałem zaś iść spać ale jakoś mi się odechciało :) A monitory to do neta mam SyncMaster 763MB (bdb monitor), a 2 mam Highscreena 19" CRT (która wg. Windowsa XP nie potrafi przyz 1152x864 wydalić 100Hz, ja na win 98 przez ok rok jechałem na takim odświeżaniu i nic się mu nie stało :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 wstalem zeby....zjesc snaidanie :] :] a potem ehhh uczyc sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja wstalem troche wczesniej zrobielm se sniadanko (jajka na miekko (po wiedensku chyba xD)) I mamy przepiekna pogode 22*C ufff... jak goraco :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ja sie bede pozniej uczyl... zara na chrzciny jade :) a teraz ogarne ten syf w pokoju... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wstałem i zaspałem do kościoła :mur: , trzeba iść na 12:30 :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 hehehzz;] (...) ale przeczytalam pobieżnie prawie wszytsko ;] i powiem Wam ze wszytko OK.. gdyby nie temat MUNDIAL <_< Irrrrytujące to wszytko, wiekszosc ze sklepów ustrojona na bialo-czerwono, w teleiwzji non stop mecze i jeszcze mój brat - zapalony, mlodociany kibic.. :lol: mozna miec dosc :D ale z drugiej strony to meskie forum, co sie dziwic ze temat pilki noznej poruszony jest :D (...) a ja sie przyznaje, ze nie przeczytałam wszystkiego, permanentny brrrak czasu, to wada prawie wszystkich dorosłych. B) a Mundial niestety obecny wszedzie, nawet na zagranicznych czatach ;) ehhh, doszłam do wniosku, że gdyby ludzie tak sie pasjonowali sprawami wyższymi, a nie kopaniem piłki, to byłoby na świecie znacznie lepiej życ! Ale tutaj chodzi nie o piłke ale o wielką kasę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 JA wstałem i zastanawiam się czy nie jechać and zalew do michalic:D:D:D Bo bardzo ładna pogoda u mnie. A co do monitorów to ja mam LCD samsunga syncmaster 710t Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wstałem i zaspałem do kościoła :mur: , trzeba iść na 12:30 :plum: pff.. kiedy ja ostatnio w kosciele bylem.. dzisiaj bede w kosciele jako "kamerowy" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ja mam samsunga '17 syncmastera 763 już 4 lata i jest git ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Bianka, Twoje podejscie jest irytujace... Pilka to piekny sport i to liczy sie dla nas - kibicow - najbardziej ! Gdyby nie 'wielka kasa', nie byloby pieknych stadionowo, wspanialych pilek do gry, strojow, czegokolwiek zwiazanego z pilka nozna... Gdyby nie kasa, pewnie dalej bysmy kopali w pilke glowa zjedzonego wczesniej morsa... Wszedzie panoszysz sie i obwieszczasz, jaka to jestes dorosla i madra, jak wiele masz do powiedzenia... Pilkarze juz nie raz udowodnili, ze potrafia pomoc potrzebujacym... I nie uzywaj tutaj aluzji, ktore stawiaja pilke w kiepskim swietle, ze niby ludzie sie interesuja pilka i nie zwracaja uwagi na 'sprawy wyzsze'... I uwierz, ze tutaj chodzi o pilke, o przezywanie, o piekno tej gry, a nie do cholery - o kase... Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja szczerze pisząc, ten cały mundial jak i piłkę nożną (tudzież inny sport) mam w ***** :) Lotto mi to co tam się dzieje. Co do kościoła, to byłem w zeszłą niedzielę przymusowo na komunii, tak to jakoś na początku kwietnia na bierzmowaniu :) A i tak mam 75% szans na celujący z reli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Ja szczerze pisząc, ten cały mundial jak i piłkę nożną (tudzież inny sport) mam w ***** :) Lotto mi to co tam się dzieje. Co do kościoła, to byłem w zeszłą niedzielę przymusowo na komunii, tak to jakoś na początku kwietnia na bierzmowaniu :) A i tak mam 75% szans na celujący z reli :D Nie rozumiem faktu, jak mozna isc przymusowo do kosciola, a tym bardziej do komunii i na bierzmowanie... :huh: Nie kumam takich ludzi, ktorzy ida do kosciola, bo 'ktos im kazal' :blink: Ja nie chodze do kosciola, bo nie chce, nie potrzebuje, nie mam ochoty. Jak patrzylem na tych ludzi w kosciele, a wiekszosc z nich znalem z widzenia, z opowiesci znajomych, albo z samego obcowania z niektorymi, to... Wiekszosc z nich nie wyznaje X Przykazan, ma generalnie gdzies innych ludzi i nie traktuje ich z szacunkiem, ale do kosciolka i zeby na tace wrzucic pare dych to leca pierwsi, zeby pokazac, jacy sa prawilni :mur: Rzygam na takich ludzi, ktorzy dla swojego wizerunku potrafia zaprzedac swoja dusze i wsadzic sobie do kieszeni postanowienia wiary... :? Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Bianka, Twoje podejscie jest irytujace... Pilka to piekny sport i to liczy sie dla nas - kibicow - najbardziej ! Gdyby nie 'wielka kasa', nie byloby pieknych stadionowo, wspanialych pilek do gry, strojow, czegokolwiek zwiazanego z pilka nozna... Gdyby nie kasa, pewnie dalej bysmy kopali w pilke glowa zjedzonego wczesniej morsa... Wszedzie panoszysz sie i obwieszczasz, jaka to jestes dorosla i madra, jak wiele masz do powiedzenia... Pilkarze juz nie raz udowodnili, ze potrafia pomoc potrzebujacym... I nie uzywaj tutaj aluzji, ktore stawiaja pilke w kiepskim swietle, ze niby ludzie sie interesuja pilka i nie zwracaja uwagi na 'sprawy wyzsze'... I uwierz, ze tutaj chodzi o pilke, o przezywanie, o piekno tej gry, a nie do cholery - o kase... irytuje? a wiesz 'kolego' ile mnie spraw irytuje? między innymi brak dobrych manier, które prezentujesz powyżej. Jeśli chodzi o to 'cokolwiek związane z piłka' - to sporo ostatnio o tym sie mówi, a dotyczy to bandytyzmu pseudokibiców na przykład, co przeciez nieodłącznie jest zwiazane z tym sportem. Wielu ludzi pomaga potrzebującym, a piłkarze nie stanowia tutaj jakiejs specjalnie odznaczajacej sie w tej działanosci grupy. Skoro widzisz 'piekno' w piłce i bieganiu za nia , to kwestia 'gustu', a ja nie musze przeciez miec takiego samego i nie mam, co w żadnym razie nie stanowi powodu do bluzgania inwektywami, opanuj sie więc i albo bedziesz dyskutował kulturalnie, albo sie (do mnie) nie odzywaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wiesz to co kościół odwala w Polsce to..... Ostatnio samowolnie zgłosiłem się na występ w kościele 1 czerwca, rozumując dobrze z kolegami to powinno być z okazji Dnia Dziecka etc. Na miejscu okazało się, że senator z PIS'u miał prelekcję o ś.p Janie Pawle II i o rodzinie. I owszem, te tematy się przewinęły, ale 75% przemówienie to była jawna propaganda :/ Po kolei wychwalania premiera, ministra edukacji etc. A księdzu to się jeszcze podobało :| Więc pisząć kościół miałem na myśli nie Kościół jako wiarę etc, tylko kościół jako właśnie budynek, osoby go prowadzące etc. Nie uważam bierzmowania etc. za przymusowe, inaczej bym nie chodził na nie i nie przyjmował. (nie mówiąc, że u mnie też na bierzmowaniu były przekręty od strony kościoła). Jak to stwierdził mój kolega "Jestem osobą wierząca, ale nie będe tego udawadniał chodzeniem do kościoła na mszę" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 irytuje? a wiesz 'kolego' ile mnie spraw irytuje? między innymi brak dobrych manier, które prezentujesz powyżej. Jeśli chodzi o to 'cokolwiek związane z piłka' - to sporo ostatnio o tym sie mówi, a dotyczy to bandytyzmu pseudokibiców na przykład, co przeciez nieodłącznie jest zwiazane z tym sportem. Wielu ludzi pomaga potrzebującym, a piłkarze nie stanowia tutaj jakiejs specjalnie odznaczajacej sie w tej działanosci grupy. Skoro widzisz 'piekno' w piłce i bieganiu za nia , to kwestia 'gustu', a ja nie musze przeciez miec takiego samego i nie mam, co w żadnym razie nie stanowi powodu do bluzgania inwektywami, opanuj sie więc i albo bedziesz dyskutował kulturalnie, albo sie (do mnie) nie odzywaj. Nie pouczaj mnie, od tego masz przycisk - raport. Nie nazywaj mnie kolega, bo nim nie jestem, a tym bardziej 'kolega', bo mi to smierdzi jakas aluzja z Twojej strony. Jestem pewien, ze mam dobre maniery. Bandytyzm - pseudokibice - to zadni kibice, bo zaden prawdziwy kibic nie uznaje ich jako kibicow. Nazywasz to bluzganiem inwektywami ? To proste i jasne stwierdzenia. Dyskutuje kulturalnie, ale jak widze Twoje wypowiedzi, to mi sie krew do oczu zbiera... Eot z mojej strony, wlacze sobie w profilu, zeby nie widziec twoich postow - bede wtedy ciut zdrowszy i nie bede sie musial irytowac Twoim podejsciem do wielu spraw. Eot, pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...